Uw woning renoveren

Een renovatie is een vernieuwing en verbetering van de huidige staat van uw woning. Dit kan ook betekenen dat oude details van uw woning weer teruggehaald worden. Een woning renoveren gebeurt vaak omdat de staat van het huis verouderd is.

Woningen die uit de jaren 70 komen, hebben bijvoorbeeld een erg verouderde isolatie. Maar ook een woning die ouder is dan 15 jaar voldoet vaak niet aan de huidige eisen qua isolatie. Deze woningen komen vaak in aanmerking voor een volledige renovatie.

Ook een nieuwere woning kan aan een renovatie toe zijn als de woning niet voldoet aan de eisen van de nieuwe bewoner. Bijvoorbeeld als de eigenaar een herinrichting wil aangaan. Dit kan ook een reden zijn om de gehele woning simpelweg te renoveren.

Budget renovatie woning

Samen met u bepalen we de mogelijkheden binnen het budget. We kiezen de werkzaamheden en materialen die aansluiten op uw wensen en budget. Wij voorkomen teleurstellingen waar we kunnen, door van te voren het gesprek aan te gaan over wat er wel en niet mogelijk is binnen uw budget. Zo voldoen we aan uw verwachtingen en stellen we u niet teleur.

Onze aanpak

Tijdens de renovatie van een woning is een tijdsplanning van enorm groot belang. Niet alleen om u een indicatie van de tijdsduur te geven, maar ook om te zorgen dat de werkzaamheden die wij gaan verrichten overeenkomen met uw wensen.

We delen natuurlijk deze planning met u en zorgen ervoor dat eventuele veranderingen in deze planning ook worden besproken.

Wij zijn onder andere actief in Beesd, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Leerdam, Nieuwegein, Tiel en Utrecht.

De kans om te verduurzamen

Bij een renovatie heeft u gelijk de kans om uw woning te verduurzamen. Aannemersbedrijf Littel B.V. neemt dit standaard mee tijdens het opstellen van uw renovatieplan. Zo houden we rekening met de beste isolatie toepassingen en het aardgasvrij maken van uw woning.

Duurzame maatregelen leveren extra wooncomfort op. Daarnaast zorgt het ook nog voor een financieel voordeel. En niet te vergeten, het is het gunstiger voor het milieu!

We maken graag kennis

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen met onze specialisten! Wij helpen u graag met uw wensen om deze zo perfect mogelijk te realiseren. Stuur gerust een bericht, geef een belletje of mail ons. Ook kunt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen!

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01

Veelgestelde vragen

Ik wil verbouwen, hoe begin ik?

Breng zo goed mogelijk uw wensen in beeld en bepaal voor uzelf, eventueel in overleg met de bank, wat uw budget is.

Voor kleine verbouwingen aan de buitenkant van de woning kunt u op www.rijksoverheid.nl bekijken of u een omgevingsvergunning nodig heeft. Dit geldt ook voor verbouwingen binnen waarbij constructieve wijzingen plaats gaan vinden.

Voor veranderingen aan de voorzijde van de woning is ALTIJD een omgevingsvergunning nodig. Wij kunnen u in het gehele traject begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld door praktische tips inzake uitvoering en/of begeleiding met de aanvraag omgevingsvergunning.

Moeten we zelf een architect of bouwkundig tekenaar inhuren?

Dat is mogelijk. Wij kunnen het ook voor u regelen. De architect verzorgt het ontwerp. Al jaren werken wij samen met bekende, vakbekwame architecten. Zij kunnen uw wensen perfect vertalen naar een tekening die voldoet aan alle wettelijke eisen.

De bouwkundig tekenaar werkt het uit voor de vergunningaanvraag.
Doordat wij het hele traject verzorgen, bespaart u veel tijd en energie.

Kunnen jullie het installatiewerk ook regelen?

Jazeker. We werken samen met erkende installateurs. Aan de hand van de tekeningen leveren ze een offerte aan voor bijvoorbeeld de installatie, het dakwerk en zinkwerk.

Kortom, van idee tot opdracht, van vergunning tot afbouw: we regelen alles voor u.

Renovatie woning - Project

Onze keurmerken

Onze garanties

Ontspannen uw vrijstaande woning bouwen

Aannemersbedrijf Littel B.V. gaat met een doordachte aanpak aan de slag met de renovatie van uw woning. We houden ons aan de afspraken en zorgen dat u niet voor verassingen komt te staan.

U bent met ons verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
    Persoonlijke communicatie en begeleiding tijdens het gehele project.
  • Ondersteuning en ontzorging
    Van advies en begeleiding in de ontwerpfase tot alle tussentijdse communicatie en nazorg.
  • Duurzaamheid
    Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, met aandacht voor milieu en leefomgeving.
Meer informatie
of bel 0345 23 45 01

Een vrijblijvende kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01