Van droom naar werkelijkheid

Uw huis, een plek waar u veel tijd doorbrengt, mooie herinneringen creëert en gaat voor veel woonplezier. Dat maakt dat een huis ook werkelijk een droom thuis moet zijn.

Laten we daarom uw droom thuis werkelijkheid maken!

Bij Aannemersbedrijf Littel B.V. zetten we uw wensen, eisen en ideeën om in concrete plannen. We nemen uitgebreid de tijd, houden van heldere communicatie en ontzorgen u compleet. Daarom kunnen wij het gehele traject voor u verzorgen in samenwerking met onze vaste, gerenommeerde partners.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag.

Vragen die wij daarbij stellen, zijn onder meer:

  • Weet u al exact wat u wilt of kunnen wij u daarbij helpen?
  • Wat is uw budget en het gewenste tijdspad?
  • Heeft u al een vergunning voor de aanbouw of kunnen wij dit voor u uit handen nemen?
  • Werkt u met een eigen architect samen voor de aanbouw of wilt u dat wij dit regelen?
  • Wat verwacht u van uw aanbouw?
  • Heeft uw huis onderhoud nodig? Aanbouw werkzaamheden combineren met onderhoud bespaart kosten en is hierdoor zeker het overwegen waard!

Een aanbouw in 9 concrete stappen

Vertrouwen en transparantie. De basis van elk bouwproject.

Een aanbouw voor uw woning brengt de nodige voorbereiding en planning met zich mee. Dit kan soms overweldigend zijn en daarom werken wij met een stappenplan waardoor u weet wat u kunt verwachten. Hieronder schetsen wij in het kort de 9 stappen die wij samen met u doorlopen tijdens het proces.

Voorbereiding

Weet u al precies wat voor aanbouw u wilt of bent u nog zoekende naar de beste oplossing? In beide gevallen starten we met een persoonlijk gesprek waarbij we graag horen wat uw wensen, eisen en ideeën zijn voor de aanbouw. Deze zetten wij voor u op papier…

Schetsen

Bij een aanbouw is niet altijd een architect nodig. Heeft u echter specifieke wensen voor uw aanbouw? Dan is het verstandig een architect in te schakelen voor een op maat gemaakt ontwerp van uw situatie. Wanneer gewenst kunnen wij voor u een architect regelen.

Vergunning

Niet elke aanbouw mag zomaar gerealiseerd worden. Check daarom altijd van tevoren welke actuele regels in uw gemeente gelden en of u voor uw aanbouw een vergunning nodig heeft. Wij kunnen u begeleiden en adviseren bij het aanvragen van uw vergunning. Ontzorgen doen we namelijk graag!

Financiering

Ondanks dat een aanbouw aanzienlijk minder kost dan het bouwen van een eigen huis is het verstandig om, eventueel in overleg met de bank, na te gaan wat uw budget is. Binnen dit budget kunnen we samen nagaan wat de beste oplossing is, maar ook de beste investering voor u. Want meer ruimte betekent vaak waardevermeerdering van uw woning.

Vervolgafspraak

Nu we alle informatie hebben met betrekking tot de vergunningen, financiering en wensen voor de aanbouw is het tijd voor een vervolgafspraak. Aan de hand van deze informatie gaan we met u in overleg en komen we tot een definitief ontwerp.

Offerte

Is het ontwerp precies wat u wilt en door u volledig goedgekeurd? Dan stellen wij op basis hiervan een definitieve versie van de offerte op. Mocht u hierop akkoord geven dan kunnen we verder naar de leukste stap: de aanbouw realiseren!

Bouwen

Zodra alles akkoord is en eventuele vergunningen verleend zijn kunnen we echt van start! We beginnen met het verwezenlijken van de aanbouw en werken zo naar uw droomhuis toe.

De bouw volgen

We blijven u tijdens de aanbouw updates geven en overleggen tussentijds met u. We houden bij Aannemersbedrijf Littel B.V. van heldere communicatie en betrekken u daarom graag bij het gehele proces.

Oplevering

De dag waar u al langere tijd naar uitkijkt: de oplevering van uw aanbouw! Geniet van uw droomhuis en mocht u na afloop nog vragen hebben dan zijn wij altijd te bereiken.

Veelgestelde vragen

Ik wil verbouwen, hoe begin ik?

Breng zo goed mogelijk uw wensen in beeld en bepaal voor uzelf, eventueel in overleg met de bank, wat uw budget is.

Voor kleine verbouwingen aan de buitenkant van de woning kunt u op www.rijksoverheid.nl bekijken of u een omgevingsvergunning nodig heeft. Dit geldt ook voor verbouwingen binnen waarbij constructieve wijzingen plaats gaan vinden.

Voor veranderingen aan de voorzijde van de woning is ALTIJD een omgevingsvergunning nodig. Wij kunnen u in het gehele traject begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld door praktische tips inzake uitvoering en/of begeleiding met de aanvraag omgevingsvergunning.

Moeten we zelf een architect of bouwkundig tekenaar inhuren?

Dat is mogelijk. Wij kunnen het ook voor u regelen. De architect verzorgt het ontwerp. Al jaren werken wij samen met bekende, vakbekwame architecten. Zij kunnen uw wensen perfect vertalen naar een tekening die voldoet aan alle wettelijke eisen.

De bouwkundig tekenaar werkt het uit voor de vergunningaanvraag.
Doordat wij het hele traject verzorgen, bespaart u veel tijd en energie.

Kunnen jullie het installatiewerk ook regelen?

Jazeker. We werken samen met erkende installateurs. Aan de hand van de tekeningen leveren ze een offerte aan voor bijvoorbeeld de installatie, het dakwerk en zinkwerk.

Kortom, van idee tot opdracht, van vergunning tot afbouw: we regelen alles voor u.

Onze keurmerken

Een gewenste aanbouw

met Aannemersbedrijf Littel B.V.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij een aanbouw. Niets vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Dat vinden wij ook.

Daarom staat ons aannemersbedrijf voor helderheid en betrouwbaarheid. Naast duurzaamheid en topkwaliteit natuurlijk.

Uw aanbouw is bij ons in vertrouwde handen. 

Wij zijn onder andere actief in Beesd, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Leerdam, Nieuwegein, Tiel en Utrecht.

Meer informatie
of bel 0345 23 45 01

Een vrijblijvende kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01