Zorgeloos verbouwen

Wij nemen rustig de tijd om uw vragen te beantwoorden in een persoonlijk gesprek. In dit gesprek bespreken we uw wensen, uw budget en de mogelijkheden.

Als u wilt, kunnen wij de hele verbouwing voor u verzorgen. Wij werken al jarenlang samen met gerenommeerde partners, zoals een bouwkundig tekenaar, elektricien en installateur.

Werkt u liever met uw eigen specialisten?

Dat is ook geen probleem. Dan werken wij graag met hen samen om de verbouwing te realiseren.

Een verbouwing is voor veel mensen een grote droom. Tegelijkertijd roept het veel vragen op, zoals:

  • Wat kost een verbouwing?
  • Hoelang duurt het hele traject?
  • Heb ik een vergunning nodig?
  • Moet ik mijn huis of mijn bedrijfspand tijdelijk uit?

Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd om antwoord op uw vragen te geven.

Verbouw - Tekst

Duurzaam verbouwen voor de toekomst

Een verbouwing doet u waarschijnlijk maar één keer. Die moet dus gelijk goed én toekomstbestendig zijn. Onze vakmensen werken enkel met duurzame, robuuste materialen. Kwaliteit dus.

De kans om te verduurzamen
Bij een verbouwing heeft u gelijk de kans om uw woning te verduurzamen. Aannemersbedrijf Littel B.V. neemt dit standaard mee tijdens het opstellen van uw verbouwplan. Zo houden we rekening met de beste isolatie toepassingen en het aardgasvrij maken van uw woning. Duurzame maatregelen leveren extra wooncomfort op. Daarnaast zorgt het ook nog voor een financieel voordeel. En niet te vergeten, het is het gunstiger voor het milieu!

Ons aandeel
Wij denken ook mee over de impact van bouwen op de omgeving en het milieu. Wist u bijvoorbeeld dat bouwen met hout veel beter is voor de CO2-uitstoot dan beton of baksteen? Daarnaast kijken we samen met u naar isolatiemogelijkheden en andere manieren om energie te besparen.

Wij verbouwen u woning of bedrijfspand duurzaam. Met oog voor de toekomst.

Meer informatie
of bel 0345 23 45 01

Verbouwen in 6 concrete stappen

Vertrouwen en transparantie. De basis van elk bouwproject.

Heldere communicatie is daarbij essentieel. Daarom werken wij met een stappenplan dat u grip geeft op het verbouwingsproces. Hieronder schetsen wij in het kort de 6 stappen die wij samen met u doorlopen.

Persoonlijk gesprek

We starten met een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen, budget en de mogelijkheden bespreken.

Concreet plan met concept begroting

Uw wensen vertalen we naar een concreet plan met een concept begroting. Hierbij ontvangt u ook de eerste schetsen van ons.

Definitieve offerte en technische tekening

Keurt u ons plan en de begroting goed? Dan stellen wij op basis hiervan een finale versie van de offerte op en maken we een technische tekening.

Vergunning aanvragen?!

Voor bepaalde verbouwingen is een vergunning nodig. Op de site van Rijksoverheid kunt u checken of u een omgevingsvergunning moet aanvragen. Voor een dakkapel aan de achterzijde heeft u bijvoorbeeld geen vergunning nodig, maar voor een aanpassing aan de voorgevel wel. Wij kunnen dit proces ook voor u uit handen nemen.

De verbouwing start

Als de offerte is goedgekeurd en de eventuele vergunning is afgegeven, dan maken we in overleg met u een planning. Vervolgens starten we op de afgesproken datum met de verbouwing.

Voortgang en realisatie

Communicatie staat centraal. We houden u dus goed op de hoogte van de voortgang en betrekken u bij proces. Tot het moment dat we de verbouwing afronden en de verbouwde ruimte opgeruimd voor u achterlaten.

Veelgestelde vragen

Ik wil verbouwen, hoe begin ik?

Breng zo goed mogelijk uw wensen in beeld en bepaal voor uzelf, eventueel in overleg met de bank, wat uw budget is.

Voor kleine verbouwingen aan de buitenkant van de woning kunt u op www.rijksoverheid.nl bekijken of u een omgevingsvergunning nodig heeft. Dit geldt ook voor verbouwingen binnen waarbij constructieve wijzingen plaats gaan vinden.

Voor veranderingen aan de voorzijde van de woning is ALTIJD een omgevingsvergunning nodig. Wij kunnen u in het gehele traject begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld door praktische tips inzake uitvoering en/of begeleiding met de aanvraag omgevingsvergunning.

Moeten we zelf een architect of bouwkundig tekenaar inhuren?

Dat is mogelijk. Wij kunnen het ook voor u regelen. De architect verzorgt het ontwerp. Al jaren werken wij samen met bekende, vakbekwame architecten. Zij kunnen uw wensen perfect vertalen naar een tekening die voldoet aan alle wettelijke eisen.

De bouwkundig tekenaar werkt het uit voor de vergunningaanvraag.
Doordat wij het hele traject verzorgen, bespaart u veel tijd en energie.

Kunnen jullie het installatiewerk ook regelen?

Jazeker. We werken samen met erkende installateurs. Aan de hand van de tekeningen leveren ze een offerte aan voor bijvoorbeeld de installatie, het dakwerk en zinkwerk.

Kortom, van idee tot opdracht, van vergunning tot afbouw: we regelen alles voor u.

Verbouw - Content

Onze keurmerken

Vertrouwd verbouwen

met Aannemersbedrijf Littel B.V.

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in Rumpt en actief in Midden Nederland. We zijn thuis in nieuwbouw, houtskeletbouw, verbouw en dakkapellen.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij verbouwingen. Niets vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Dat vinden wij ook.

Daarom staat ons aannemersbedrijf voor helderheid en betrouwbaarheid. Naast duurzaamheid en topkwaliteit natuurlijk.

Wij zijn onder andere actief in Beesd, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Leerdam, Nieuwegein, Tiel en Utrecht.

Meer informatie
of bel 0345 23 45 01

Vrijblijvende kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01