Veel gestelde vragen

 • Rekent Aannemersbedrijf Littel kosten voor het maken van een offerte?
  Nee, een offerte is bij ons altijd vrijblijvend en kosteloos.
 • Wie voert de werkzaamheden aan mijn project uit?
  Wij hebben zelf vaklieden in dienst die vallen onder de Nederlandse Bouw CAO. Op ieder project is minstens één van deze medewerkers aanwezig. De installatie en- afbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen waar we al jaren naar tevredenheid mee samenwerken.
 • Wie is mijn aanspreekpunt binnen Aannemersbedrijf Littel?
  Op het werk is altijd één van de vaklieden aanwezig. Heeft u vragen over de planning, voortgang of financiën? Neem contact op met Marc Littel.
 • Kan Aannemersbedrijf Littel ook mijn vergunningen verzorgen?
  Wij kunnen voor u het hele proces voor het aanvragen en verkrijgen van een bouwvergunning verzorgen. Door jarenlange ervaring hiermee weten wij precies welke wegen te bewandelen. Dit bespaart u tijd, ergernis en energie!
 • Kan Aannemersbedrijf Littel het tekenwerk voor mijn project verzorgen?
  Al jaren werken wij samen met bekende, vakbekwame architecten. Zij kunnen uw wensen perfect vertalen naar een tekening die voldoet aan alle wettelijke eisen. Doordat wij het hele traject verzorgen, bespaart u veel tijd en energie.
 • Hoe gaat Aannemersbedrijf Littel om met mensen, natuur en maatschappij?
  Verantwoord bouwen begint bij de keuze van duurzame bouwmaterialen en die vervolgens verantwoord toe te passen. Wij werken met aandacht voor onze leefomgeving, nu en in de toekomst. Onze mensen zijn ons grootste kapitaal, dus goede arbeidsomstandigheden van onze vaklieden vinden we ook belangrijk.
 • Zijn er bijkomende, onverwachte kosten?
  Aannemersbedrijf Littel hecht grote waarde aan een transparante communicatie en duidelijke afspraken met de klant / opdrachtgever. Wij werken graag met all-in prijzen en offertes om een zo volledig mogelijk beeld van het kostenplaatje te geven.

 

“Naast het leveren van kwaliteit hebben we betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Dit kunnen we realiseren door de communicatielijnen kort te houden.”

Marc Littel

Neem contact met ons op
of vraag direct een offerte aan!

Telefoon
06 - 430 72 616

E-mailadres
info@aannemersbedrijflittel.nl

© 2016-2021 / Aannemersbedrijf Littel
Webdesign: OK-Design