Vertrouwd bouwen met Littel B.V.

Ons aannemersbedrijf is gevestigd in Rumpt. Wij zijn thuis in nieuwbouw, verbouw en infra.

Aannemersbedrijf Littel B.V. vindt vertrouwen en communicatie essentieel bij (ver)bouwen. Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Wij houden ons altijd aan de afgesproken tijd en het overeengekomen budget.

Duurzaamheid en innovatie

Duurzaamheid en innovatie zijn niet meer weg te denken in de tijd waarin wij leven. Aannemersbedrijf Littel B.V. volgt de ontwikkelingen rondom deze onderwerpen op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen.

Wij besteden veel aandacht en tijd aan duurzaamheid. We maken gebruik van duurzame materialen. Zo werken we met producten van Greenworks, het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Ook denken we met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Denk hierbij aan betere isolatie, minder of geen gasverbruik en andere toepassingen.

Aannemersbedrijf Utrecht - Uitvoer

Verbouwen: meer ruimte, meer comfort

Een ruimere zolder, lichtere serre of een extra kantoorruimte. Wat uw dromen ook zijn, wij helpen u graag om dit te realiseren.

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gespecialiseerd in het verbouwen van bedrijfspanden en huizen. Van een concreet verbouwplan met vergunning tot aan het uitvoeren en onderhouden.

Tijdens het gele (ver)bouwproces doorlopen wij 6 concrete stappen. Dit zorgt ervoor dat u meer grip krijgt op de verbouwing, het budget en de planning.

Uw aannemersbedrijf in Utrecht

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Utrecht en omgeving? Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor aanvullende informatie of advies kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen en adviseren u graag waar we kunnen, bijvoorbeeld door een vrijblijvende offerte te maken!

Aannemersbedrijf Utrecht - CTA

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 06 430 72 616