Vertrouwd bouwen met Littel B.V.

Ons aannemersbedrijf is gevestigd in Rumpt. Wij zijn thuis in nieuwbouw, verbouw en infra.

Aannemersbedrijf Littel B.V. vindt vertrouwen en communicatie essentieel bij (ver)bouwen. Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Wij houden ons altijd aan de afgesproken tijd en het overeengekomen budget.

Duurzaamheid en innovatie

Duurzaamheid en innovatie zijn niet meer weg te denken in de tijd waarin wij leven. Aannemersbedrijf Littel B.V. volgt de ontwikkelingen rondom deze onderwerpen op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen.

Wij besteden veel aandacht en tijd aan duurzaamheid. We maken gebruik van duurzame materialen. Zo werken we met producten van Greenworks, het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Ook denken we met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Denk hierbij aan betere isolatie, minder of geen gasverbruik en andere toepassingen.

Aannemersbedrijf Utrecht - Uitvoer

Verbouwen: meer ruimte, meer comfort

Een ruimere zolder, lichtere serre of een extra kantoorruimte. Wat uw dromen ook zijn, wij helpen u graag om dit te realiseren.

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gespecialiseerd in het verbouwen van bedrijfspanden en huizen. Van een concreet verbouwplan met vergunning tot aan het uitvoeren en onderhouden.

Tijdens het gele (ver)bouwproces doorlopen wij 6 concrete stappen. Dit zorgt ervoor dat u meer grip krijgt op de verbouwing, het budget en de planning.

Uw aannemersbedrijf in Utrecht

Bent u op zoek naar een aannemers in Utrecht en omgeving? Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor aanvullende informatie of advies kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen en adviseren u graag waar we kunnen, bijvoorbeeld door een vrijblijvende offerte te maken!

Vul het contactformulier in
of bel 06 430 72 616

Veelgestelde vragen

Welke projecten voeren jullie uit?

Als aannemer helpen wij bij de bouw en verbouwing van een woning of pand. Denk hierbij aan het plaatsen van een dakkapel, aanbouw of uitbouw. Of het renoveren van een keuken of badkamer.

Wat is de eerste stap bij een verbouwing?

Een verbouwing begint bij het in kaart brengen van uw wensen, eisen en ideeën. Daarnaast dient u uw budget te bepalen.

Bent u van plan een kleine verbouwing aan de buitenkant van uw pand te realiseren? Of een verbouwing aan de binnenkant van uw woning waarbij constructieve wijzigingen gedaan moeten worden? Dan kan u op www.rijksoverheid.nl achterhalen of u een vergunning nodig heeft.

Wanneer u veranderingen aan de voorzijde van uw pand wilt aanbrengen bent u altijd verplicht om een omgevingsvergunning aan te vragen. Hierbij kunnen wij u begeleiden en adviseren.

Houden jullie rekening met duurzaamheid?

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en besteden hier dan ook veel aandacht aan. Wij volgen nauwkeurig de ontwikkelingen en gebruiken duurzame materialen. Ook denken wij graag met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Denk hierbij aan betere isolatie, energiezuinig wonen en het verminderen van gasverbruik.

Met welke partijen werken jullie samen?

Aannemersbedrijf Littel B.V. heeft vaste samenwerkingsverbanden met gerenommeerde specialisten op het gebied van constructie, installatie, bouwkundig ontwerp, elektriciteit, et cetera. Voorbeelden van onze partners zijn Bouwkundig tekenbureau van Ballegooij en MD Bouwconstructie.

Aannemersbedrijf Utrecht - CTA

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 06 430 72 616