Onze werkwijze

Transparant bouwbedrijf in Utrecht

Benieuwd hoe onze werkwijze als bouwbedrijf in Utrecht eruit ziet? Door transparante communicatie en een sterke basis zorgen we voor een vloeiende (ver)bouw. Wij zorgen dat u het proces als aangenaam ervaart en houden hierbij de stress buiten. Het creëren van uw droomhuis hoort leuk te zijn!

Onderstaand hebben we onze werkwijze uitgewerkt in een stappenplan. Zo krijgt u alvast een idee bij onze samenwerking.

Aannemersbedrijf Utrecht - Kennismaken

We starten met een persoonlijk gesprek

De eerste stap is een kennismaking. Zo krijgen wij een goed idee bij uw wensen en ideeën. Ook zijn we benieuwd naar het budget wat u in gedachten heeft voor de nieuwbouw of verbouwing.

Aannemersbedrijf Utrecht - Plan

Plan en conceptbegroting

Na onze kennismaking vertalen we uw wensen in een concreet plan. Bij nieuwbouw gaan we na of deze voldoet aan de criteria in de welstandsnota van uw gemeente. Daarna stellen we ook een conceptbegroting op. Bij deze stap sturen we u ook de eerste schetsen!

Aannemersbedrijf Utrecht - Overleg

Vervolgoverleg over ontwerp

Bij de 3e stap gaan we in overleg aan de hand van de schetsen en de opgestelde begroting. Mogelijk is hierbij ook een architect of bouwkundig tekenaar aanwezig, zodat het ontwerp officieel gemaakt kan worden. Het is bij ons mogelijk om een eigen specialist mee te brengen, maar wij hebben ook vaste partners die u verder kunnen helpen.

Aannemersbedrijf Utrecht - Offerte

Definitieve offerte

Bent u het volledig eens met de begroting en het ontwerp? Dan maken wij op basis hiervan een definitieve versie van de offerte op.

Aannemersbedrijf Utrecht - Vergunning

Aanvragen nodige vergunningen

Akkoord op de offerte geven? Dan werken we alle details uit en vragen we de nodige bouw- of verbouwvergunningen aan.

Aannemersbedrijf Utrecht - Start

Officiële start van de (ver)bouw

Zodra alle vergunningen rond zijn, gaan we volgens afgesproken planning aan de slag. De officiële start van uw (ver)bouwproject is gestart!

Aannemersbedrijf Utrecht - Voortgang

Voortgang en tussentijdse communicatie

Ook tijdens de uitvoer van het project blijft u nauw betrokken. Dit doen we o.a. door regelmatig updates te geven. Wij zorgen dat de communicatie helder en duidelijk is. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd bij iemand terecht.

Aannemersbedrijf Utrecht - Resultaat

Start met genieten!

Het moment is daar, uw nieuwbouw- of verbouwproject afgerond en geheel naar wens. Geniet van uw droompand of -huis.

Veelgestelde vragen

Welke projecten voeren jullie uit als bouwbedrijf in Utrecht?

Als aannemers- en bouwbedrijf helpen wij bij de bouw en verbouwing van een woning of pand. Denk hierbij aan het plaatsen van een dakkapel, aanbouw of uitbouw. Of het renoveren van een keuken of badkamer.

Wat is de eerste stap bij een verbouwing?

Een verbouwing begint bij het in kaart brengen van uw wensen, eisen en ideeën. Daarnaast dient het budget bepaald te worden.

Bent u van plan een kleine verbouwing aan de buitenkant van uw pand te realiseren? Of een verbouwing aan de binnenkant van uw woning, waarbij constructieve wijzigingen nodig zijn? Dan kan u op www.rijksoverheid.nl achterhalen of u een vergunning nodig heeft.

Wanneer u veranderingen aan de voorzijde van uw pand wilt aanbrengen bent u altijd verplicht om een omgevingsvergunning aan te vragen. Hierbij kunnen wij u begeleiden en adviseren.

Houden jullie rekening met duurzaamheid?

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en besteden hier dan ook veel aandacht aan. Wij volgen nauwkeurig de ontwikkelingen en gebruiken duurzame materialen. Ook denken wij graag met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Denk hierbij aan betere isolatie, energiezuinig wonen en het verminderen van gasverbruik.

Met welke partijen werken jullie samen?

Aannemers- en bouwbedrijf Littel B.V. heeft vaste samenwerkingsverbanden met gerenommeerde specialisten op het gebied van constructie, installatie, bouwkundig ontwerp, elektriciteit, et cetera. Voorbeelden van onze partners zijn Bouwkundig tekenbureau van Ballegooij en MD Bouwconstructie.

Vertrouwd bouwen met Littel B.V.

Ons aannemersbedrijf is gevestigd in Rumpt. Wij zijn thuis in nieuwbouw, verbouw en infra.

Aannemersbedrijf Littel B.V. vindt vertrouwen en communicatie essentieel tijdens de samenwerking. Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Wij houden ons altijd aan de afgesproken planning en budget. Mocht het door bepaalde omstandigheden toch anders lopen? Dan brengen wij u meteen op de hoogte.

Duurzaamheid en innovatie

Duurzaamheid en innovatie zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Aannemersbedrijf Littel B.V. volgt de ontwikkelingen rondom deze onderwerpen op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe en innovatieve materialen.

Wij besteden veel aandacht en tijd aan duurzaamheid. We maken gebruik van duurzame materialen. Zo werken we met producten van Greenworks, het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Ook denken we met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Denk hierbij aan betere isolatie, minder of geen gasverbruik en andere toepassingen.

Aannemersbedrijf Utrecht - Uitvoer

Verbouwen: meer ruimte, meer comfort

Een ruimere zolder, lichtere serre of een extra kantoorruimte. Wat uw dromen ook zijn, wij helpen u graag om deze te realiseren.

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gespecialiseerd in het verbouwen van bedrijfspanden en huizen. Van een concreet verbouwplan met vergunning tot aan het uitvoeren en onderhouden.

Tijdens het gele verbouwproces doorlopen wij 6 concrete stappen. Dit zorgt voor meer grip op de verbouwing, het budget en de planning.

Waardevolle ervaring door diverse bouwprojecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten mogen uitvoeren voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Van zeer uitgebreide renovaties, tot het creëren van een nieuwe droomwoning, het uitgraven van funderingen en straatwerk. Deze veelzijdigheid zorgt dat we veel voor u uit handen kunnen nemen.

Doordat we veel ervaring hebben opgedaan en nog steeds elke dag opbouwen, weten we waar de pijnpunten liggen en kunnen we u optimaal bedienen.

Uw aannemer in Utrecht

Bent u op zoek naar een aannemer in Utrecht en omgeving? Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor aanvullende informatie of advies kunt u gerust contact met ons bouwbedrijf opnemen. Onze experts helpen en adviseren waar ze kunnen, bijvoorbeeld door een vrijblijvende offerte te maken!

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01
Aannemersbedrijf Utrecht - CTA

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01