Werkwijze bouwbedrijf Tiel

Transparante communicatie en duidelijke stappen

Benieuwd hoe wij te werk gaan als bouwbedrijf in Tiel? Hieronder ziet u in stappen uitgelegd hoe het proces eruit ziet vanaf het eerste contact.

Aannemersbedrijf Tiel - Kennismaken

1. Kennismaken

We gaan eerst kennismaken met u en uw plannen. Tijdens dit gesprek horen we graag meer over uw ideeën, wensen en eisen. Daarnaast krijgen we ook graag een schatting van uw budget.

Aannemersbedrijf Tiel - Plan

2. Plan en conceptbegroting

Uw wensen worden bij de tweede stap omgezet in een concreet plan. In het geval van nieuwbouw controleren we of alles voldoet aan de criteria in de welstandsnota van uw gemeente.

Daarna stellen we de conceptbegroting op. De eerste schetsen worden vervolgens met u gedeeld.

Aannemersbedrijf Tiel - Vervolg

3. Vervolgoverleg ontwerp

We nemen tijdens deze stap de schetsen door en gaan met u in overleg. Ook zullen we de begroting bespreken. De architect of bouwkundig tekenaar nemen we hierin ook mee. Zo kan het ontwerp definitief gemaakt worden.

Het is mogelijk om een eigen professional mee te nemen.

Aannemersbedrijf Tiel - Offerte

4. Offerte definitief maken

Is zowel het ontwerp als de begroting naar wens? Dan zullen we de definitieve offerte opstellen.

Aannemersbedrijf Tiel - Vergunning

5. Vergunningen aanvragen

Als de offerte akkoord is, werken we alle details uit en vragen we de nodige bouw- of verbouwvergunningen aan.

Aannemersbedrijf Tiel - Start

6. Officiële start project

Als stap 5 is afgerond gaan we echt beginnen! Geheel volgens planning gaan we aan de slag met uw project.

Aannemersbedrijf Tiel - Proces

7. De bouw volgen

U krijgt regelmatig updates over de bouw of verbouwing. Bij vragen kunt u altijd terecht bij ons vaste aanspreekpunt. We streven naar duidelijke communicatie en betrekken u tijdens het hele proces.

Aannemersbedrijf Tiel - Af

8. Genieten maar!

Het moment is daar, uw nieuwbouw- of verbouwproject wordt geheel naar wens opgeleverd. Geniet nog lang van het eindresultaat!

Veelgestelde vragen

Kan ik met elk bouwproject bij jullie terecht?

Wij verdelen onze diensten onder in:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw

Zo hebben wij al vele woningbouw, utiliteitsbouw en verbouwprojecten uitgevoerd. Denk bij verbouw onder andere aan het renoveren van een badkamer, het realiseren van een uitbouw en het plaatsen van een dakkapel.

Met welke partijen werken jullie samen?

Om een bouwproject succesvol te realiseren werken we samen met specialisten uit diverse vakgebieden. Bijvoorbeeld een bouwkundig tekenaar, constructeur, elektricien, installateur, schilder et cetera. Wij hebben met deze gerenommeerde specialisten vaste samenwerkingsverbanden.

Wie regelt de bouwtekeningen?

Wij bieden u de mogelijkheid om de bouwtekeningen door ons te laten verzorgen. Onze ervaren en bekende architecten zetten uw dromen om in een prachtig ontwerp.

Bij voorkeur kunt u ook zelf een partij hiervoor inschakelen.

Wie regelt het installatiewerk?

Dit kunnen wij voor u regelen, maar als uw voorkeur naar een andere partij gaat kan dat ook.

Onze vakkundige installateurs kunnen aan de hand van de bouwtekeningen een offerte aanleveren. Bijvoorbeeld voor de installatie, het dakwerk en het zinkwerk.

Aannemer en bouwbedrijf in Tiel

Nieuwbouw, van idee naar werkelijkheid

Of u nu droomt van een boerderij, villa of energieneutrale notariswoning. Wij kunnen u van A tot Z begeleiden in uw nieuwbouwproject.

We starten met kennismakingsgesprek. Wat zijn bijvoorbeeld uw wensen en verwachtingen? Op basis daarvan maken we een concreet bouwplan.

Daarbij werken we samen met gerenommeerde partners uit de regio. Waaronder bouwkundig tekenaars en installateurs. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met uw eigen gekozen specialist te werken!

Wij bouwen met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Uw woonplezier staat voorop. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor de toekomst.

Het volledige bouwproject doorlopen we in 9 concrete stappen. Zo loopt alles volgens planning en houden we grip op het bouwproces en budget.

Zorgeloos verbouwen

Een grote zolder, een uitgebouwde woonkamer of meer werkplekken. Wat de reden ook is, door een verbouwing kunt u meer veel plezier beleven aan uw huidige woning of pand.

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gespecialiseerd in het verbouwen van huizen en bedrijfspanden. Wij begeleiden u tijdens het hele traject. Van een concreet verbouwingsplan met vergunning tot realisatie.

Van start tot realisatie doorlopen we 6 concrete stappen. Hierdoor krijgt u grip op de verbouwing, het budget en de planning. We communiceren duidelijk met u en zijn transparant in het volledige verbouwingsproces.

We passen innovatieve en duurzame bouwmethoden en materialen toe. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Kies voor ons als bouwbedrijf in Tiel.

Aannemer Tiel - Aanbouw project

Infra zorgt voor een sterke basis

Elk bouwwerk heeft een stevig fundament nodig. Of het nu een huis, bedrijfspand of weg is, de basis moet sterk zijn.

Daarom verzorgt Aannemersbedrijf Littel B.V. in Tiel infrawerkzaamheden. Wij egaliseren de bodem, leggen rioleringen aan en verzorgen het straatwerk.

Duurzaamheid & Innovatie

Aannemersbedrijf Littel B.V. vindt duurzaamheid en innovatie erg belangrijk. Daarom volgen wij de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Denk aan ontwikkelingen zoals energieneutraal wonen en het inzetten van innovatieve materialen.

Wij zijn daarom ook aangesloten bij Bouwend Nederland. Dit is de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Daarnaast kiezen we voor duurzame materialen van Greenworks. Dit is het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Ook denken wij graag met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Dit kan bijvoorbeeld door beter te isoleren, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Uw aannemer in Tiel en omgeving

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij een bouw- of verbouwproject. Niets is vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Dat proberen wij daarom altijd te voorkomen.

Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een (ver)bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Geheel volgens planning én het afgesproken budget. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en weet u direct waar u aan toe bent.

Wij zijn uw betrouwbare aannemersbedrijf in Tiel en omgeving, zoals Nieuwegein, Druten of Utrecht.

Kennismaken?

Wij maken graag kennis met u! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01
Aannemersbedrijf Tiel - Kennismaken

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01