Nieuwbouw: van droom naar werkelijkheid

Of u nu op zoek bent naar een boerderij, villa of energieneutrale notariswoning: wij kunnen u van A tot Z begeleiden in uw nieuwbouwproject.

We starten met een goed en persoonlijk gesprek. Wat zijn uw wensen en verwachtingen? Op basis daarvan maken we een concreet bouwplan.

Daarbij werken we samen met gerenommeerde partners uit de regio, waaronder bouwkundig tekenaars en installateurs. Of met uw eigen gekozen specialist natuurlijk!

Wij bouwen met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Uw woonplezier staat voorop. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor de toekomst.

Het volledige bouwproject doorlopen we in 9 concrete stappen. Zo houdt u grip op het bouwproces, het budget en de planning.

Verbouwen: zorgeloos meer ruimte creëren

Een grote zolder, een uitgebouwde woonkamer of meer werkplekken. Wat de reden ook is: door verbouwen kunt u weer veel plezier beleven in uw huidige woning of pand.

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gespecialiseerd in het verbouwen van huizen en bedrijfspanden. Wij begeleiden u in het hele traject. Van concreet verbouwingsplan met vergunning tot realisatie.

Van start tot realisatie doorlopen we 6 concrete stappen. Hierdoor krijgt u grip op de verbouwing, het budget en de planning. We communiceren duidelijk met u en zijn transparant in het volledige verbouwingsproces.

We passen innovatieve en duurzame bouwmethoden en -materialen toe, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Infra: een sterke basis

Elk bouwwerk heeft een stevig fundament nodig. Of het nu een huis, bedrijfspand of weg is: de basis moet sterk zijn.

Daarom verzorgt Aannemersbedrijf Littel B.V. in Tiel ook infrawerkzaamheden. Wij egaliseren de bodem, leggen rioleringen aan en verzorgen het straatwerk.

Uw aannemersbedrijf in Tiel en omgeving

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt.

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij bouwen en verbouwen. Niets vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Dat vinden wij ook.

Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een (ver)bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd én het overeengekomen budget.

Kennismaken?

Wij maken graag kennis met u! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 06 430 72 616