Vernieuwen van een pannendak

Bij deze woning in Rumpt is het dakpannen dak vernieuwd, zodat het weer volledig wind- en waterdicht is.
Bij de renovatie worden eerst de dakpannen, panlatten en tengels verwijderd en ook door ons afgevoerd. Indien nodig worden er delen van het dakbeschot hersteld.  

Wij brengen vervolgens een dakfolie aan en bouwen de pannenlaag weer op. Er wordt begonnen met het plaatsen van nieuwe panlatten en tengels. Aannemersbedrijf Littel zal dan de door u uitgekozen dakpannen en nokvorsten hierop leggen. De pannen worden bevestigd door middel van panhaken zodat deze ook bij harde windstoten gewoon netjes op hun plaats blijven liggen.

Wij zullen er ook voor zorgen dat de aansluitingen van eventuele de dakkapellen en schoorstenen zorgvuldig en vakkundig worden nagelopen en indien nodig wordt gerenoveerd. Het plaatsen van nieuw zinkwerk kunnen wij ook voor u verzorgen.  

Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens de renovatie van uw dak gelijk te voorzien van een isolatie op het bestaande dakbeschot.  

Wilt u de dakpannen op professionele wijze laten vervangen? Bijvoorbeeld omdat uw dak gebreken vertoont? Aannemersbedrijf Littel adviseert u graag.

This is an example of a HTML caption with a link.
© 2016-2021 / Aannemersbedrijf Littel
Webdesign: OK-Design