Het verbouwen van een kantoor

Deze kantoorruimte in Rotterdam is door Aannemersbedrijf Littel verbouwd. De indeling in het oude kantoor voldeed niet meer, vandaar dat wij in overleg met de klant een nieuwe werkomgeving hebben gecreëerd.

Wij hebben ook bij dit project gewerkt volgens een goede planning en hebben de werkzaamheden efficiënt uitgevoerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat de overlast tot een minimum beperkt is gebleven, wat vooral voor de werknemers prettig was.

Het oude kantoor is volledig leeggehaald door ons. Om daarna de ruimte opnieuw in te delen zijn er diverse muren geplaatst.
Ook is het systeemplafond met verlichting nieuw en zijn er op de vloer tapijttegels gelegd. Om de ruimte af te werken zijn de muren geverfd.

Om binnen het kantoor aparte ruimtes te creëren, zijn er diverse tussenwanden geplaatst. Onder andere door het gebruik van de glazen wanden heeft de ruimte een open sfeer, maar er is hierdoor ook voldoende privacy.

Als scheidingswand voor de bureaus heeft Aannemersbedrijf Littel wanden van steigerhout geplaatst.

Het steigerhout komt ook terug bij de nieuw geplaatste keuken. Het gebruik van dit hout past goed bij de uitstraling van het bedrijf.

Wist u dat Aannemersbedrijf Littel uit Beesd naast het verbouwen van een kantoorruime ook een geheel nieuw kantoorpand voor u kan bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

This is an example of a HTML caption with a link.
© 2016-2018 / Aannemersbedrijf Littel
Webdesign: OK-Design