Nieuwbouwwoning met rieten kap

In Beesd wordt door Aannemersbedrijf Littel Bv. een vrijstaande woning met rieten kap gebouwd.Het is een royale woning (1000 m3), waar nog meer ruimte is gecreëerd door het plaatsen van een kelder en een veranda.

Voorafgaand aan de bouw van de vrijstaande woning, zijn de schuren vakkundig verwijderd. De oude woning zal later door ons verwijderd worden.

Net zoals de nieuwbouwwoning in Well, is ook deze woning energieneutraal. In de woning in Beesd is een warmtepomp met gesloten ventilatiesysteem geplaatst. De warmte uit de ventilatielucht wordt gebruikt om het huis te verwarmen. 
Voor de afwerking van deze woning wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Er zijn natuurstenen vensterbanken en lekdorpels, eikenhouten trappen zonder trapbomen geplaatst en houten kozijnen geplaatst. 

De woning zal instapklaar door ons opgeleverd worden.

U hoeft niet nieuw te bouwen om uw droomhuis te realiseren. Door een verbouwing (bijvoorbeeld nieuwe keuken of badkamer) aanbouw (serre) of opbouw (dakkapel) wordt uw bestaande huis uw droomhuis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Marc Littel

 

This is an example of a HTML caption with a link.
© 2016-2021 / Aannemersbedrijf Littel
Webdesign: OK-Design