Duurzaam & innovatief (ver)bouwen

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

We besteden veel aandacht aan duurzaamheid. Zo kiezen we ervoor duurzame materialen te gebruiken. Bijvoorbeeld van Greenworks, het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Dat niet alleen!

We denken ook met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Door betere isolatie, minder of geen gasverbruik en andere slimme toepassingen.

Samenwerking met vaste partners

Bouwen en verbouwen doe je niet alleen. Daar heb je ook andere specialisten voor nodig. Denk aan:

  • bouwkundig tekenaar;
  • constructeur;
  • installateur;
  • elektricien;
  • schilder etc.

Wij hebben vaste samenwerkingsverbanden met gerenommeerde specialisten, zoals Bouwkundig tekenburo van Ballegooij en MD Bouwconstructie.

Wij schakelen deze betrouwbare partners graag voor u in om uw (ver)bouwproject snel en succesvol te laten verlopen.

Werkt u liever met een eigen specialist?

Uiteraard is dat ook geen enkel probleem.

Oprichter en eigenaar Marc Littel

Marc Littel startte in 2012 Aannemersbedrijf Littel B.V. in zijn eigen woonplaats Rumpt. Nog elke dag gaat hij vol enthousiasme aan de slag met de vele, lopende bouwprojecten. U komt Marc gegarandeerd tegen als adviseur, regisseur en/of eindverantwoordelijk uitvoerder van uw bouwproject.

Marc Littel over zijn aannemersbedrijf:

“Nieuwbouwen of verbouwen is niet zomaar iets, het is een vak! Als bedrijf zijn we jong genoeg om vernieuwend te zijn, maar hebben we genoeg ervaring om ons een betrouwbare en volwassen aannemer te noemen. Ik hou ervan om met mensen met bouwwensen in gesprek te gaan, hen een goed advies te geven en dat dan ook zo voor hen uit te voeren. Ik vind het altijd weer mooi om de blije reacties te zien op de bouw!”

Kennismaken?

Wij maken graag kennis met u! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij gaan onder andere voor u aan de slag in regio Beesd, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Leerdam, Nieuwegein, Tiel en Utrecht.

Vrijblijvende kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01