Wie zijn wij?

Marc Littel startte in 2012 Aannemersbedrijf Littel in Beesd (gemeente West-Betuwe) waar hij inmiddels al vele jaren woont. Het bedrijf is gespecialiseerd in kleinschalige nieuwbouw, verbouw, aanbouw van woningen en bedrijfspanden, onderhoud, renovatie en timmerwerk.

“Nieuwbouwen, aanbouwen, opbouwen of verbouwen is niet zomaar iets, het is een vak! Als bedrijf zijn we jong genoeg om vernieuwend te zijn, maar we hebben genoeg ervaring om ons een betrouwbare en volwassen aannemer te noemen. Ik hou ervan om met mensen met bouwwensen in gesprek te gaan, hen een goed advies te geven en dat dan ook zo voor hen uit te voeren. Het altijd weer mooi om de reacties te zien op de bouw.  En blije klanten leveren weer nieuwe klanten op, zo gaat dat hier. Vanuit Beesd is Midden Nederland (Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant) goed te bereiken.”

Allround partners

Sinds 2012 zijn er veel uiteenlopende projecten aangepakt en succesvol opgeleverd. We zijn thuis in nieuwbouw, verbouw & aanbouw, onderhoud & renovatie, houtskeletbouw en dakkapellen. 

We werken daarnaast samen met gerenommeerde specialisten zoals Bouwkundig tekenburo van Ballegooij, MD Bouwconstructie, installateurs, elektriciens, stukadoors en schilders. Heeft u voorkeur voor een eigen specialist, dan kan dat natuurlijk ook.

Marc is de adviseur, regisseur en eindverantwoordelijke uitvoerder van het totale bouwproject. Dit betekent voor u als opdrachtgever korte lijnen, snel schakelen, een bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd, binnen het overeengekomen budget!

Aannemersbedrijf Littel is lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. 

Duurzame materialen

Naast vakmanschap, speelt ook de kwaliteit van de gekozen bouwmaterialen een belangrijke rol bij het uiteindelijke resultaat van de nieuwbouw, aanbouw of verbouw. We volgen de laatste trends op het gebied van bouwmaterialen, met bijzondere aandacht voor duurzaamheid. Daarom kiezen we vaak voor bouwmaterialen van Greenworks, dit is het duurzame materialen label van Raab Karcher.

De beste reclame is mond-tot-mond reclame. We zijn er dan ook trots op, dat we de meeste  nieuwe klanten krijgen via bestaande klanten voor wie we een bouwproject naar tevredenheid hebben opgeleverd.

Aannemersbedrijf Littel B.V. in het kort:

  • Klant centraal: wij bouwen aan uw wensen
  • Betrouwbare partner als het om bouwen gaat, door heldere communicatie en afspraken.
  • Een goede en langdurige relatie met onze opdrachtgevers, onderaannemers, medewerkers (en leveranciers?) vinden we belangrijk.
  • Wij volgen ontwikkelingen in de bouw op de voet en gebruiken de nieuwste, hoogwaardige materialen, met aandacht voor milieu en leefomgeving.

Kortom, vakmensen voor iedereen die een (droom)huis wil laten bouwen, verbouwen, voorzien van een aanbouw of opbouw, vernieuwen, aanpassen of renoveren.

 

“Naast het leveren van kwaliteit hebben we betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Dit kunnen we realiseren door de communicatielijnen kort te houden.”

Marc Littel

Neem contact met ons op
of vraag direct een offerte aan!

Telefoon
06 - 430 72 616

E-mailadres
info@aannemersbedrijflittel.nl

© 2016-2021 / Aannemersbedrijf Littel
Webdesign: OK-Design