Nieuwbouw, verbouw & aanbouw Nieuwegein

Voor nieuwbouw, een verbouwing of een aanbouw in de buurt van Nieuwegein bent u bij ons op de juiste plaats. Wij zien elk project als uniek, waarbij de wensen en dromen van de klant waargemaakt en gerealiseerd worden. Bij een nieuwbouwproject is een architect nodig. Natuurlijk mag u deze zelf verzorgen, maar wij werken ook samen met een aantal bekende, vakbekwame architecten.

Naast nieuwbouw kunnen wij ook een verbouwing in uw huis / pand of een aanbouw realiseren. Op deze manier helpen wij met het realiseren van uw droomhuis of -pand en tegelijkertijd is het een goede investering, want meer ruimte of vernieuwing betekent vaak waardevermeerdering.

Grondwerken: wij starten al bij de basis

Een nieuwbouw project vraagt altijd om een stevig fundament. Of het nu een huis, bedrijfspand of weg is: de ondergrond dient vlak en sterk te zijn.

Ook bij deze eerste stap van het proces kunt u bij ons terecht, we verzorgen namelijk diverse grondwerken. Wij egaliseren de bodem, leggen rioleringen aan en verzorgen het straatwerk.

Uw aannemersbedrijf in Nieuwegein en omgeving

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt.

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij bouwen en verbouwen. Niets vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Dat vinden wij ook.

Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een (ver)bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd én het overeengekomen budget.

Wij zijn uw aannemersbedrijf in Nieuwegein.

Kennismaken?

Wij maken graag kennis met u! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 06 430 72 616