Nieuwbouw, verbouw & aanbouw Nieuwegein

Voor nieuwbouw, een verbouwing of een aanbouw in de buurt van Nieuwegein bent u bij ons op de juiste plaats. Wij zien elk project als uniek, waarbij de wensen en dromen van de klant waargemaakt en gerealiseerd worden. Bij een nieuwbouwproject is een architect nodig. Natuurlijk mag u deze zelf verzorgen, maar wij werken ook samen met een aantal bekende, vakbekwame architecten.

Naast nieuwbouw kunnen wij ook een verbouwing in uw huis / pand of een aanbouw realiseren. Op deze manier helpen wij met het realiseren van uw droomhuis of -pand en tegelijkertijd is het een goede investering, want meer ruimte of vernieuwing betekent vaak waardevermeerdering.

Grondwerken: wij starten al bij de basis

Een nieuwbouw project vraagt altijd om een stevig fundament. Of het nu een huis, bedrijfspand of weg is: de ondergrond dient vlak en sterk te zijn.

Ook bij deze eerste stap van het proces kunt u bij ons terecht, we verzorgen namelijk diverse grondwerken. Wij egaliseren de bodem, leggen rioleringen aan en verzorgen het straatwerk.

Aannemersbedrijf Nieuwegein - tekst

Uw aannemersbedrijf in Nieuwegein en omgeving

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt.

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij bouwen en verbouwen. Niets vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Dat vinden wij ook.

Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een (ver)bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd én het overeengekomen budget.

Wij zijn met bijna meer dan 10 jaar ervaring uw betrouwbare aannemer in Nieuwegein. Maar ook in de omgeving; Tiel, Druten of Utrecht.

Innovatief & Duurzaam Verbouwen

Duurzaamheid en innovatie wordt steeds belangrijker. En daar zijn wij het volledig mee eens. Daarom volgt Aannemersbedrijf Littel deze ontwikkelingen op de voet. Van het inzetten van innovatief materiaal tot energieneutraal wonen.

Wij volgen niet alleen alle ontwikkelingen rondom duurzaamheid en innovatie. Ook zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie in de bouw. Ook kiezen wij voor materiaal van Greenworks. Dit is het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Wilt u uw woning verduurzamen? Dan denken wij graag met u mee. Er zijn vele opties mogelijk. Zoals betere isolatie, vermindering van gasverbruik of andere slimme toepassingen. Wij vertellen u graag meer!

Kennismaken?

Wij maken graag kennis met u! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vul het contactformulier in
of bel 06 430 72 616

Veelgestelde vragen

Voor welke bouwprojecten is Aannemersbedrijf Littel B.V. in te schakelen?

Wij verdelen onze diensten onder in:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw

Zo gaan we voor u aan de slag met woningbouw, utiliteitsbouw en alles wat onder verbouwen valt. Denk aan het realiseren van een uitbouw of het renoveren van een woonruimte.

Houden jullie rekening met duurzaamheid?

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom besteden wij hier aandacht aan. We volgen de ontwikkelingen op de voet en maken gebruik van duurzame materialen. Daarnaast denken wij graag met u mee over het verduurzamen van uw pand of woning.

Regelen jullie ook het installatiewerk?

Wat betreft installatiewerk zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om het installatiewerk zelf te regelen of uit te besteden. Wij werken met vakkundige installateurs. Aan de hand van de bouwtekeningen kunnen deze installateurs een offerte verzorgen. Denk aan een offerte voor installatie, het zinkwerk en het dak werk.

Hoe gaan jullie te werk?

De eerste stap is een persoonlijk gesprek. Hier bespreken we uw wensen, budget en de mogelijkheden.

Voor ons volledige stappenplan gaat u naar de pagina van nieuwbouw of verbouw. Hier staat onze werkwijze beschreven.

Met wie werken jullie samen?

Er zijn veel specialisaties in ons vakgebied en we werken daarom samen met andere partijen. Zo komen we tot het beste resultaat.

Denk bijvoorbeeld aan een bouwkundig tekenaar, constructeur, installateur, elektricien, schilder, et cetera. Aannemersbedrijf Littel B.V. heeft vaste samenwerkingen met gerenommeerde specialisten, zoals Bouwkundig tekenbureau van Ballegooij en MD Bouwconstructie.

Wilt u zelf een specialist betrekken in het project? Ook dat is mogelijk.

Aannemersbedrijf Nieuwegein - Kennismaken

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 06 430 72 616