Bouwbedrijf in Nieuwegein

Onze werkwijze

Bent u benieuwd hoe onze werkwijze eruit ziet? Onderstaand vindt u het stappenplan.

Aannemersbedrijf Nieuwegein - Kennismaken

Gratis kennismaking met u en uw wensen

We beginnen met een persoonlijk gesprek. Zo leren we zowel u als uw vraagstuk en wensen kennen. We zijn tijdens dit gesprek ook benieuwd naar het totale budget wat u in gedachten heeft.

Aannemersbedrijf Nieuwegein - Plan

Opstellen plan en conceptbegroting

Na het kennismaken maken wij van uw input een concreet plan. In het geval van nieuwbouw gaan wij ook na of deze overeenkomt met de criteria in de welstandsnota van uw gemeente. Daarna stellen we ook een conceptbegroting op, zodat u een idee krijgt of de kosten overeenkomen met uw budgetvoorstel. Bij deze stap sturen we u ook de eerste schetsen!

Aannemersbedrijf Nieuwegein - Vervolg

Overleg over het ontwerp

Tijdens deze stap bespreken we de schetsen en de hierbij opgestelde begroting. Het is mogelijk dat hier ook een architect of bouwkundig tekenaar aanwezig is. Zo kan het ontwerp definitief worden gemaakt. Wij bieden ook de mogelijkheid om zelf een specialist in te schakelen.

Aannemersbedrijf Nieuwegein - Offerte

Officiele offerte

Gaat u volledig akkoord met de begroting en het ontwerp? Dan maken wij op basis hiervan een definitieve versie van de offerte.

Aannemersbedrijf Nieuwegein - Vergunning

Vergunningen aanvragen

Als de offerte is afgerond werken we de details verder uit en vragen we de eventueel benodigde bouw- of verbouwvergunningen aan.

Aannemersbedrijf Nieuwegein - Start

We gaan nu echt van start

Zodra al het papierwerk rond is, kunnen we echt gaan beginnen. Natuurlijk geheel volgens planning. De officiële start van uw (ver)bouwproject!

Aannemersbedrijf Nieuwegein - Voortgang

Vordering en communicatie

Ook tijdens de uitvoer van het project blijft u nauw betrokken. Dit doen we onder andere door regelmatig updates te delen. Wij zorgen dat de communicatie helder en duidelijk is. Ontstaan er in de tussentijd vragen? Dan kunt u altijd terecht bij uw vaste contactpersoon.

Aannemersbedrijf Nieuwegein - Af

Oplevering!

U kunt starten met genieten, uw nieuwbouw- of verbouwproject is namelijk afgerond en geheel naar wens!

Veelgestelde vragen

Voor welke bouwprojecten is Aannemersbedrijf Littel in te schakelen?

Wij verdelen onze diensten onder in:

  • Nieuwbouw woning in Nieuwegein
  • Verbouwing van een woning in Nieuwegein
  • Uitbouw aan een woning in Nieuwegein

Zo gaan we voor u aan de slag met woningbouw, utiliteitsbouw en alles wat onder verbouwen valt. Denk aan het realiseren van een uitbouw of het renoveren van een woonruimte in Nieuwegein.

Houden jullie rekening met duurzaamheid?

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom besteden wij hier aandacht aan. Dit doen we door het volgen van de ontwikkelingen en het gebruik van duurzame materialen. Daarnaast denken wij graag met u mee over het verduurzamen van uw pand of woning.

Regelen jullie ook het installatiewerk?

Wat betreft installatiewerk zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om het installatiewerk zelf te regelen of door ons te laten organiseren. Wij werken met vakkundige installateurs. Aan de hand van de bouwtekeningen kunnen deze installateurs een offerte verzorgen. Denk aan een offerte voor installatie, het zinkwerk en het dak werk.

Hoe gaan jullie te werk als aannemer in Nieuwegein?

De eerste stap is een persoonlijk gesprek. Hier bespreken we uw wensen, budget en de mogelijkheden.

Voor ons volledige stappenplan gaat u naar de pagina van nieuwbouw of verbouw. Hier staat onze werkwijze beschreven.

Met wie werkt jullie bouwbedrijf samen?

Er zijn veel specialisaties in ons vakgebied en we werken daarom samen met andere partijen. Zo komen we tot het beste resultaat.

Denk bijvoorbeeld aan een bouwkundig tekenaar, constructeur, installateur, elektricien, schilder et cetera. Aannemersbedrijf Littel B.V. heeft vaste samenwerkingen met gerenommeerde specialisten, zoals Bouwkundig tekenbureau van Ballegooij en MD Bouwconstructie.

Wilt u zelf een specialist betrekken in het project? Ook dat is mogelijk.

Aannemer Nieuwegein

Nieuwbouw, verbouw & aanbouw

Voor nieuwbouw, een verbouwing of een aanbouw bent u bij ons op de juiste plaats. Wij zien elk project als uniek, waarbij de wensen en dromen van de klant waargemaakt worden. Bij een nieuwbouwproject is een architect nodig. Natuurlijk mag u deze zelf verzorgen, maar wij werken ook samen met een aantal vakbekwame partijen.

Naast nieuwbouw kunnen wij ook een verbouwing of een aanbouw uitvoeren. Op deze manier helpen wij met het realiseren van uw droomhuis of pand. Dit is ook direct een goede investering! Want meer ruimte of vernieuwing betekent vaak waardevermeerdering van het gebrouw.

Grondwerken: wij starten al bij de basis

Een nieuwbouw project vraagt altijd om een stevig fundament. Of het nu een huis, bedrijfspand of weg is, de ondergrond dient vlak en sterk te zijn.

Ook bij deze eerste stap van het proces kunt u bij ons terecht. We verzorgen namelijk diverse grondwerken. Wij egaliseren de bodem, leggen rioleringen aan en verzorgen het straatwerk.

Aannemer Nieuwegein - Aanbouw project

Uw aannemersbedrijf in Nieuwegein en omgeving

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt.

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe en innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Wij stellen onze klanten centraal. Hierin zijn vertrouwen en communicatie doorslaggevend. Niets is vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget.

Wij zijn door vele opgeleverde projecten een ervaren en betrouwbare aannemer in Nieuwegein. Maar ook in de omgeving; Tiel, Druten of Utrecht.

Innovatief & Duurzaam Verbouwen

Duurzaamheid en innovatie worden steeds belangrijker en daar zijn wij het volledig mee eens. Daarom volgt Aannemersbedrijf Littel B.V. deze ontwikkelingen op de voet. Van het inzetten van innovatief materiaal tot energieneutraal wonen.

Wij volgen niet alleen alle ontwikkelingen rondom duurzaamheid en innovatie. Ook zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie in de bouw. Ook kiezen wij voor materiaal van Greenworks. Dit is het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Wilt u uw woning verduurzamen? Dan denken wij graag met u mee. Er zijn vele opties mogelijk. Zoals betere isolatie, vermindering van gasverbruik of andere slimme toepassingen. Wij vertellen u graag meer!

Kennismaken met ons bouwbedrijf?

Heeft u een opdracht voor ons bouwbedrijf in Nieuwegein? Wij maken graag kennis met u! Onze experts beantwoorden uw vragen en bespreken de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01
Aannemersbedrijf Nieuwegein - Kennismaken

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01