Wat is utiliteitsbouw?

Het is vrij simpel: heeft een pand geen woonbestemming? Dan spreken we van een utiliteitsgebouw. De bouw ervan noemen we utiliteitsbouw.

Gebouwen zonder woonbestemming zijn onder meer kantoorpanden en bedrijfshallen, maar ook scholen, winkels en gemeentehuizen.

Wilt u een utiliteitsgebouw laten (ver)bouwen?

Dan nemen wij:

De regie strak in handen

Het (ver)bouwen van een bedrijfspand is een grote klus. Daarvoor werken we samen met gerenommeerde specialisten uit de regio.

Wij hebben vaste samenwerkingsverbanden met partijen als Bouwkundig tekenburo van Ballegooij en MD Bouwconstructie. Met hen kunnen we snel schakelen.

Wij voeren de regie voor u. Van ontwerp tot realisatie. We houden rekening met uw wensen en de eisen van eindgebruikers van het pand (bijvoorbeeld uw medewerkers).

Daarnaast houden we de planning en het budget nauw in het oog en zorgen dat uw project soepel verloopt.

Schakelt u liever uw eigen specialisten in?

Uiteraard is ook dat geen enkel probleem voor ons.

Wij gaan onder andere voor u aan de slag in Beesd, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Leerdam, Nieuwegein, Tiel en Utrecht.

Utiliteitsbouw - Tekst

Duurzaam en innovatief (ver)bouwen

Duurzaamheid en (ver)bouwen gaan tegenwoordig hand in hand. Door de vele discussies over CO2-uitstoot kunnen we er niet meer omheen. Duurzaam bouwen is de toekomst.

We denken met u mee over energiebesparingen en het creëren van een klimaatneutrale werkomgeving. Tijdens de (ver)bouw werken wij met kwalitatief hoogwaardige materialen, met bijzondere aandacht voor duurzaamheid.

Zo maken wij prefab constructies van gecertificeerd hout: één van de meest duurzame manieren van bouwen op dit moment.

We volgen alle ontwikkelingen in de bouw op de voet en benutten nieuwe innovaties waar mogelijk. Niet voor niets zijn wij lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01

Veelgestelde vragen

Ik wil een nieuw pand gaan bouwen, hoe begin ik?

Breng zo goed mogelijk uw wensen in beeld en bepaal voor uzelf, eventueel in overleg met de bank, wat uw budget is. Wij kunnen u in het gehele bouwtraject begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld door praktische tips inzake uitvoering en/of begeleiding met de aanvraag omgevingsvergunning.

Moeten we zelf een architect of bouwkundig tekenaar inhuren?

Dat is mogelijk. Wij kunnen het ook voor u regelen. De architect verzorgt het ontwerp. Al jaren werken wij samen met bekende, vakbekwame architecten. Zij kunnen uw wensen perfect vertalen naar een tekening die voldoet aan alle wettelijke eisen.

De bouwkundig tekenaar werkt het uit voor de vergunningaanvraag.
Doordat wij het hele traject verzorgen, bespaart u veel tijd en energie.

Kan Aannemersbedrijf Littel B.V. ook mijn vergunningen verzorgen?

Wij kunnen voor u het hele proces voor het aanvragen en verkrijgen van een bouwvergunning verzorgen. Door jarenlange ervaring hiermee weten wij precies welke wegen te bewandelen. Dit bespaart u tijd, ergernis en energie!

Kunnen jullie het installatiewerk ook regelen?

Jazeker, we werken samen met erkende installateurs. Aan de hand van de tekeningen leveren ze een offerte aan voor bijvoorbeeld de installatie, het dakwerk en zinkwerk.

Kortom, van idee tot opdracht, van vergunning tot afbouw: we regelen alles voor u.

Utiliteitsbouw - Content

Onze keurmerken

Vertrouwd bouwen

met Littel

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in Rumpt en actief in Midden Nederland. We zijn thuis in nieuwbouw, verbouw en infra.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij utiliteitsbouw. Niets vervelender dan planningen die niet gehaald worden of een budget dat wordt overschreden.

Dat vinden wij ook.

Daarom staat ons aannemersbedrijf voor helderheid en betrouwbaarheid. Daarnaast hebben wij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Wij zijn úw bouwpartner.

Meer informatie
of bel 0345 23 45 01

Een vrijblijvende kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01