Van droom naar droomhuis

U heeft een wens. Een woning volledig naar eigen smaak en inzicht ontwerpen en bouwen. In uw nieuwe thuis gaat u veel woonplezier beleven.

Tijd om uw droom waar te maken.

Daar zijn wij voor. Wij zetten uw ideaalplaatje en wensen om in een concreet bouwplan. We nemen uitgebreid de tijd om met u in gesprek te gaan.

Als u wilt, kunnen wij het hele traject voor u verzorgen. Wij werken al jarenlang samen met vaste, gerenommeerde partners. Denk aan een architect, bouwkundig tekenaar, elektricien of installateur.

Werkt u liever met uw eigen specialisten?
Geen probleem! Wij werken nauw met hen samen om uw droomhuis te realiseren.

Vragen die wij daarbij stellen, zijn onder meer:

 • Wat verwacht u van uw nieuwe woning?
 • Weet u al precies wat u wilt of kunt u daarbij hulp gebruiken?
 • Wat is uw budget en gewenste tijdspad?
 • Werkt u met een eigen architect samen of wilt u dat wij dit regelen?
 • Heeft u al een vergunning of kunnen wij dit voor u oppakken?

Een woning op maat is: vakmanschap, duurzaamheid en schoonheid

U wilt niet zomaar een woning. Daarom wilt u er zelf één bouwen. Wij begrijpen dat als geen ander.

Vakmanschap staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij hebben onze eigen vakmensen in dienst. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde partners voor onder meer ontwerp en installatiewerkzaamheden.

Onze belofte?
Een prachtige kwaliteitswoning die volledig naar uw wens is en binnen budget en tijd wordt opgeleverd.

Daarbij hebben wij oog voor de toekomst. We werken met duurzame bouwmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Uw woning kan volledig energieneutraal en gasvrij worden gebouwd.

Ook is het mogelijk om een levensloopbestendige woning voor u te maken. Wat uw woonwensen ook zijn: wij realiseren ze graag voor u.

Wij gaan onder andere voor u aan de slag in Beesd, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Leerdam, Nieuwegein, Tiel en Utrecht.

Offerte aanvragen
of bel 0345 23 45 01

Nieuwbouw in 9 concrete stappen

Vertrouwen en transparantie. De basis van elk nieuwbouwproject.

Heldere communicatie is daarbij essentieel. Daarom werken wij met een stappenplan dat u grip geeft op het bouwproces. Hieronder schetsen wij in het kort de 9 stappen die wij samen met u doorlopen.

Persoonlijk gesprek

We starten met een uitgebreide inventarisatie van uw wensen, eisen en ideeën. Deze zetten wij voor u op papier, waarna we verder gaan met de:

Eerste ambtelijke toets

De nieuwe woning moet volgens de welstandsnota architectonisch in de omgeving passen. Daarvoor is een eerste toets bij uw gemeente noodzakelijk. Het kan zijn dat het initiële plan op basis van deze toets aangepast moet worden. Wij begeleiden dit proces voor u.

Concept begroting

Als het plan voldoet aan de criteria in de welstandsnota van uw gemeente, dan stellen we een concept begroting op. Hierbij ontvangt u ook de eerste schetsen van ons.

Vervolgoverleg voor ontwerp

Aan de hand van de begroting en de schetsen gaan we met u in overleg. Aan tafel zit ook een architect of bouwkundig tekenaar, zodat deze een definitief ontwerp kan maken. U kunt uw eigen specialist meebrengen of wij schakelen onze vaste partner voor u in.

Definitieve offerte

Is het ontwerp van uw woning gereed en door u goedgekeurd? Dan stellen wij op basis hiervan een finale versie van de offerte op.

Aanvraag bouwvergunning

Zodra u akkoord heeft gegeven op de offerte, werken wij alle details uit. Zo kunt u (of wij) met een gerust hart de bouwvergunning aanvragen.

Het echte werk begint

Nu volgt misschien wel de leukste stap van het hele proces: de start van de bouw. Zodra de vergunning is verleend, kunnen we echt beginnen. Natuurlijk bent u erbij als wij die eerste paal in de grond slaan!

De bouw volgen

We houden u met regelmatige updates op de hoogte van de voortgang van de bouw. Tussentijds overleggen we met u. We zijn helder en duidelijk in onze communicatie en betrekken u bij het hele bouwproces.

Uw droomhuis is af!

De stap waar u vol spanning op wacht: de oplevering van uw droomhuis. Dan is het eindelijk zo ver en wacht uw nieuwe thuis op u.

Veelgestelde vragen

Ik wil een nieuwe woning gaan bouwen, hoe begin ik?

Breng zo goed mogelijk uw wensen in beeld en bepaal voor uzelf, eventueel in overleg met de bank, wat uw budget is. Wij kunnen u in het gehele bouwtraject begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld door praktische tips inzake uitvoering en/of begeleiding met de aanvraag omgevingsvergunning.

Wat is de werkwijze van Aannemersbedrijf Littel B.V.?

Bekijk hiervoor ons stappenplan.

Moeten we zelf een architect of bouwkundig tekenaar inhuren?

Dat is mogelijk. Wij kunnen het ook voor u regelen. De architect verzorgt het ontwerp. Al jaren werken wij samen met bekende, vakbekwame architecten. Zij kunnen uw wensen perfect vertalen naar een tekening die voldoet aan alle wettelijke eisen.

De bouwkundig tekenaar werkt het uit voor de vergunningaanvraag.
Doordat wij het hele traject verzorgen, bespaart u veel tijd en energie.

Kan Aannemersbedrijf Littel B.V. ook mijn vergunningen verzorgen?

Wij kunnen voor u het hele proces voor het aanvragen en verkrijgen van een bouwvergunning verzorgen. Door jarenlange ervaring hiermee weten wij precies welke wegen te bewandelen. Dit bespaart u tijd, ergernis en energie!

Kunnen jullie het installatiewerk ook regelen?

Jazeker, we werken samen met erkende installateurs. Aan de hand van de tekeningen leveren ze een offerte aan voor bijvoorbeeld de installatie, het dakwerk en zinkwerk.

Kortom, van idee tot opdracht, van vergunning tot afbouw: we regelen alles voor u.

Onze keurmerken

Zekerheid en vertrouwen

met Aannemersbedrijf Littel B.V.

Naast het leveren van kwaliteit hebben we betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Dit kunnen we realiseren door de communicatielijnen kort te houden. U bent met ons verzekerd van:

 • Een vast aanspreekpunt
  Persoonlijke communicatie en begeleiding tijdens het gehele project.
 • Ondersteuning en ontzorging
  Van advies en begeleiding in de ontwerpfase tot alle tussentijdse communicatie en nazorg.
 • Duurzaamheid
  Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, met aandacht voor milieu en leefomgeving.
Meer informatie
of bel 0345 23 45 01

Vrijblijvende kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01