Onze werkwijze

Transparant en duidelijk: de basis bij onze projecten.

Benieuwd hoe wij te werk gaan als bouwbedrijf in Leerdam? Lees het in onderstaand stappenplan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld bij onze samenwerking.

Aannemersbedrijf Leerdam - Kennis

Start: Persoonlijk gesprek

We starten met een kennismaking waarin uw wensen, eisen en ideeën duidelijk worden. Het budget en de mogelijkheden worden hier ook besproken.

Aannemersbedrijf Leerdam - Plan

Plan + conceptbegroting

Wet zetten uw wensen om in een concreet plan. Bij nieuwbouw controleren we of deze voldoet aan de criteria in de welstandsnota van uw gemeente. Vervolgens stellen we ook een conceptbegroting op. U ontvangt daarnaast de eerste schetsen!

Aannemersbedrijf Leerdam - Vervolg

Vervolgoverleg ontwerp

Tijdens deze stap gaan we aan de hand van de schetsen en de begroting met u in overleg. Hier zal eventueel ook een architect of bouwkundig tekenaar aanwezig zijn, zodat deze een definitief ontwerp kan maken. U kunt kiezen om uw eigen specialist mee te brengen, maar onze vaste partner helpt ook graag.

Aannemersbedrijf Leerdam - Offerte

Offerte definitief maken

Het ontwerp en de begroting geheel naar wens? Dan stellen wij op basis hiervan een finale versie van de offerte op.

Aannemersbedrijf Leerdam - Vergunning

Vergunningen aanvragen

Offerte akkoord? Dan werken we alle details uit en vragen we de nodige bouw- of verbouwvergunningen aan.

Aannemersbedrijf Leerdam - Start

Officiële start project

Zodra de vergunningen akkoord zijn, gaan we volgens de afgesproken planning aan de slag. Het project is nu echt gestart!

Aannemersbedrijf Leerdam - Voortgang

Voortgang en communicatie

We zorgen dat u tijdens de gehele uitvoer betrokken bent. We houden u regelmatig op de hoogte met updates. Onze communicatie is helder en duidelijk. U kunt altijd met uw vragen terecht.

Aannemersbedrijf Leerdam - Resultaat

Geniet van uw droom resultaat!

Het moment is daar, uw nieuwbouw- of verbouwproject is geheel naar wens opgeleverd. U kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Veelgestelde vragen

Voor welke projecten kan ik Aannemersbedrijf Littel B.V. inschakelen?

U kunt ons inschakelen voor nieuwbouw- en verbouwprojecten. Dit doen wij zowel op de particuliere als zakelijke markt.

Denk aan woningbouw, utiliteitsbouw, een aanbouw of het renoveren van bepaalde ruimtes. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. We gaan geen uitdaging uit de weg.

Welke stappen onderneem ik voordat ik bij jullie op gesprek kom?

Tijdens het persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen, eisen en ideeën. Wellicht zou u deze van tevoren in kaart kunnen brengen zodat ons persoonlijk gesprek voorspoedig verloopt.

Houden jullie rekening met duurzaamheid?

Zeker! Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en besteden hier aandacht aan. Zo volgen wij de ontwikkelingen rondom duurzaamheid op de voet. Daarnaast maken wij gebruik van duurzame materialen. Bijvoorbeeld van Greenworks. Dit is het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Wat is jullie werkwijze?

Benieuwd naar onze werkwijze? Ga dan naar de nieuwbouw of verbouw pagina. Hier staan de stappenplannen uitgelicht.

Met wie werken jullie als bouwbedrijf in Leerdam samen?

Wij werken samen met specialisten uit verschillende vakgebieden. Denk aan een bouwkundig tekenaar, constructeur, installateur, elektricien, schilder et cetera. Wij hebben vaste samenwerkingsverbanden met gerenommeerde specialisten, zoals Bouwkundig tekenbureau van Ballegooij en MD Bouwconstructie.

Wilt u met eigen specialisten samenwerken? Dit is geen probleem. Ook dit is mogelijk. Samen zorgen we voor goede communicatie en komen we tot een prachtig resultaat.

Onze diensten

Als aannemer in Leerdam voeren we nieuwbouw- en verbouwopdrachten uit. Van zelf ontworpen woningen tot casco huizen en een aanbouw. Het is bij Aannemersbedrijf Littel B.V. allemaal mogelijk. Wij helpen u graag verder!

Daarnaast leveren wij ook infrawerkzaamheden, omdat elk bouwwerk een stevig fundament nodig heeft. Wij leveren infrawerkzaamheden als grondverzet, de aanleg van riolering en straatwerk. Hiermee zorgen wij voor een stevige basis zodat uw droom huis of bedrijfspand realiteit kan worden.

Uw bouwproject in onze handen

Aannemersbedrijf Littel B.V. heeft al vele bouw en verbouwprojecten mogen uitvoeren als bouwbedrijf in Leerdam.

Wij hebben vaste samenwerkingsverbanden met partijen als Bouwkundig Tekenburo van Ballegooij en MD Bouwconstructie.

Wij voeren de regie voor u uit, van ontwerp tot realisatie van het bouwproject. Uw wensen als staan bij elke stap op nummer één.

Daarnaast houden we de planning en het budget nauw in de gaten en zorgen we dat uw project soepel verloopt.

Zelf al specialisten in gedachten? Geen enkel probleem, we werken graag samen aan uw wensen.

Onze vaste partners

Nog geen specialisten in gedachten? Aannemersbedrijf Littel B.V. werkt met vaste specialisten die werk leveren van de beste kwaliteit. Van het leggen van de fundering tot het laatste likje verf. Al onze specialisten weten precies wat ze doen en voeren hun taken als de beste uit. Wij werken samen met specialisten uit verschillende vakgebieden, zoals een bouwkundige tekenaars, installateurs, constructeurs, elektriciens, schilders et cetera.

Door ervaring voorkomt u hectiek en hinder tijdens de uitvoering van uw opdracht. Indien gewenst zorgen we graag voor experts die de installatie en afwerking verzorgen! Wij nemen de complete opdracht voor u uit handen. Zo kunt u relaxed de (ver)bouw trotseren.

Aannemersbedrijf Leerdam - Tekst

Duurzaam & innovatief bouwen

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

We besteden veel aandacht aan duurzaamheid. Zo kiezen we ervoor duurzame materialen te gebruiken. Bijvoorbeeld van Greenworks, het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Dat niet alleen!

We denken ook met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Door betere isolatie, minder of geen gasverbruik en andere slimme toepassingen.

Uw bouwbedrijf in Leerdam en omgeving

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij bouwen, verbouwen en renoveren. We weten hoe vervelend het is als afspraken niet worden nagekomen en de offerte onduidelijk is. Daarom proberen we dit altijd te voorkomen.

Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een (ver)bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd én het overeengekomen budget.

Wij zijn uw bouwbedrijf in Leerdam. Maar ook in omgeving, zoals Culemborg, BeesdGeldermalsen of Gorinchem.

Contact & offerte

Heeft u een project voor ons in Leerdam? Of wilt u wat aanvullende informatie of advies over een bepaald onderwerp?

Twijfel niet, neem contact met ons op! Wij helpen en adviseren u graag door bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte voor u te maken.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01
Aannemersbedrijf Leerdam - contact

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01