Onze diensten

Aannemersbedrijf Littel realiseert nieuwbouw, verbouw en aanbouw. Een aanbouw, renovatie, nieuwe gevel, nieuwe keuken of dakkapel. Het is bij Aannemersbedrijf Littel allemaal mogelijk. Wij helpen u graag verder!

Daarnaast leveren wij ook infrawerkzaamheden omdat elk bouwwerk een stevig fundament nodig heeft. Wij leveren infrawerkzaamheden als grondverzet, de aanleg van riolering en straatwerk. Hiermee zorgen wij voor een stevige basis zodat u uw droom huis of bedrijfspand realiteit kan laten worden.

Uw (ver)bouwproject in onze handen

Aannemersbedrijf Littel B.V. heeft al vele bouw en verbouw projecten mogen uitvoeren.

Wij hebben vaste samenwerkingsverbanden met partijen als Bouwkundig tekenburo van Ballegooij en MD Bouwconstructie. Met hen kunnen we snel schakelen.

Wij voeren voor u de regie uit. Van ontwerp tot realisatie. Uw wensen staan op 1. Hier houden wij rekening mee. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand, we hebben oog voor de eindgebruiker.

Daarnaast houden we de planning en het budget nauw in de gaten en zorgen dat uw project soepel verloopt.

Zelf al specialisten in gedachten?

Geen enkel probleem, we werken graag samen aan uw wensen.

Aannemersbedrijf Leerdam - Tekst

Duurzaam & innovatief (ver)bouwen

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

We besteden veel aandacht aan duurzaamheid. Zo kiezen we ervoor duurzame materialen te gebruiken. Bijvoorbeeld van Greenworks, het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Dat niet alleen!

We denken ook met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Door betere isolatie, minder of geen gasverbruik en andere slimme toepassingen.

Uw aannemersbedrijf in Leerdam en omgeving

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij bouwen en verbouwen. Niets vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Dat vinden wij ook.

Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een (ver)bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd én het overeengekomen budget.

Wij zijn uw aannemersbedrijf in Leerdam. Maar ook in omgeving, zoals Culemborg, Beesd of Geldermalsen.

Contact & offerte

Heeft u een project voor ons in Leerdam? Of wilt u gewoon wat aanvullende informatie of advies over een bepaald onderwerp?

Twijfel niet, neem contact met ons op! Wij helpen en adviseren u graag waar we kunnen door bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte te maken voor u.

Vul het contactformulier in
of bel 06 430 72 616

Veelgestelde vragen

Voor welke projecten kan ik Aannemersbedrijf Littel B.V. inschakelen?

U kunt ons inschakelen voor nieuwbouw en verbouwprojecten. Dit doen wij zowel op de particuliere als zakelijke markt.

Denk aan woningbouw, utiliteitsbouw, een aanbouw of het renoveren van bepaalde ruimtes. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. We gaan geen uitdaging uit de weg.

Welke stappen onderneem ik voordat ik bij jullie op gesprek kom?

Tijdens het persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen, eisen en ideeën. Wellicht zou u deze van tevoren in kaart kunnen brengen zodat ons persoonlijk gesprek voorspoedig verloopt.

Houden jullie rekening met duurzaamheid?

Zeker! Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en besteden hier aandacht aan. Zo volgen wij de ontwikkelingen rondom duurzaamheid op de voet. Daarnaast maken wij gebruik van duurzame materialen. Bijvoorbeeld van Greenworks. Dit is het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Wat is jullie werkwijze?

Benieuwd naar onze werkwijze? Ga dan naar de nieuwbouw of verbouw pagina. Hier staan de stappenplannen uitgelicht.

Met wie werken jullie samen?

Wij werken samen met specialisten uit verschillende vakgebieden. Denk aan een bouwkundig tekenaar, constructeur, installateur, elektricien, schilder, et cetera. Wij hebben vaste samenwerkingsverbanden met gerenommeerde specialisten, zoals Bouwkundig tekenbureau van Ballegooij en MD Bouwconstructie.

Wilt u met eigen specialisten samenwerken? Dit is geen probleem. Ook dit is mogelijk. Samen zorgen we voor goede communicatie en komen we tot een prachtig resultaat.

Aannemersbedrijf Leerdam - contact

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 06 430 72 616