Uw (ver)bouwproject in onze handen

Aannemersbedrijf Littel B.V. heeft al vele bouw en verbouw projecten mogen uitvoeren.

Wij hebben vaste samenwerkingsverbanden met partijen als Bouwkundig tekenburo van Ballegooij en MD Bouwconstructie. Met hen kunnen we snel schakelen.

Wij voeren de regie voor u. Van ontwerp tot realisatie. We houden rekening met uw wensen. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand, we hebben oog voor de eindgebruiker.

Daarnaast houden we de planning en het budget nauw in het oog en zorgen dat uw project soepel verloopt.

Zelf al specialisten in gedachten?

Geen enkel probleem, we werken graag samen aan uw wensen.

Duurzaam & innovatief (ver)bouwen

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

We besteden veel aandacht aan duurzaamheid. Zo kiezen we ervoor duurzame materialen te gebruiken. Bijvoorbeeld van Greenworks, het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Dat niet alleen!

We denken ook met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Door betere isolatie, minder of geen gasverbruik en andere slimme toepassingen.

Aannemersbedrijf Leerdam - Tekst

Uw aannemersbedrijf in Leerdam en omgeving

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij bouwen en verbouwen. Niets vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Dat vinden wij ook.

Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een (ver)bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd én het overeengekomen budget.

Wij zijn uw aannemersbedrijf in Leerdam.

Contact & offerte

Heeft u een project voor ons in de omgeving van Leerdam? Of wilt u gewoon wat aanvullende informatie of advies over een bepaald onderwerp?

Twijfel niet, neem contact met ons op! Wij helpen en adviseren u graag waar we kunnen door bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte te maken voor u.

Aannemersbedrijf Leerdam - contact

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 06 430 72 616