Soorten straatwerk

Onze mensen hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van straatwerk:

  • Bestratingen van uw terrein;
  • Aanleg van een particuliere inrit;
  • Straatwerkzaamheden
  • Realiseren van grindbakken
  • Nog veel meer!

Staat het straatwerk wat u van plan bent niet tussen dit lijstje? Geen probleem! Wij kijken samen naar uw wens en wat er mogelijk is, neem dus vooral contact met ons op!

Wij zijn onder andere actief in regio Beesd, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Leerdam, Nieuwegein, Tiel en Utrecht.

Duurzame materialen

Naast vakmanschap, speelt ook de kwaliteit van de gekozen materialen een belangrijke rol bij het uiteindelijke resultaat van straatwerk. We volgen met Aannemersbedrijf Littel B.V. de laatste trends op het gebied van duurzaamheid. Hierom hebben we gekozen voor de bouwmaterialen van Greenworks, het duurzame label van Raab Karcher.

Contact

Bent u geïnteresseerd in straatwerk of in een van onze andere diensten? Twijfel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag met uw overwegingen en geven u vrijblijvend advies.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn tuin laten bestraten, hoe begin ik?

Breng zo goed mogelijk uw wensen in beeld en bepaal voor uzelf uw budget is. Wij kunnen u in het gehele traject begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld door praktische tips inzake gebruik van materialen.

Hoe dik moeten mijn tegels minimaal zijn als bestrating op de oprit?

Tegels voor op de oprit, mits er een auto overeenkomt, moeten minimaal 6cm dik zijn. Voor de bestrating in de achtertuin is geen minimale dikte aangezien er geen zware vervoersmiddelen overheen rijden.

Leveren jullie alle steen- en tegelsoorten en maten?

Wij kunnen uw sierbestrating in alle soorten en maten uitvoeren. Daarnaast leveren wij ook andere tuinproducten zoals grind, split, (inveeg)zand en opsluitbanden.

Plaatsen jullie ook overkappingen en veranda’s?

Of het gaat om een onderhoudsvrije aluminium veranda of een houten overkapping met natuurlijke uitstraling, wij kunnen het voor u verzorgen. Ook is het mogelijk dat de overkapping of veranda wordt geïsoleerd zodat u er het hele jaar gebruik van kunt maken.

Plaatsen jullie ook schuttingen?

Naast het bestraten van uw tuin kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van tuinafscheiding zoals hout-betonschutting, betonschutting of een combinatie van beide. Bij het kiezen van een schutting heeft u de keuze uit een ruim scala van materialen, kleuren en afwerkingen, we bespreken de opties graag met u.

Straatwerk - Over ons

Onze keurmerken

Straatwerk

Hoogwaardige uitvoering

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in Rumpt en actief in Midden Nederland. We zijn thuis in nieuwbouw, houtskeletbouw, verbouw en grondwerken.

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Wij stellen onze klanten centraal. Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd én het overeengekomen budget.

Meer informatie
of bel 0345 23 45 01

Een vrijblijvende kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01