Uitvoering riolering aanleggen

Bouwbedrijf Littel heeft vakmannen in dienst, die van alle specificaties rondom riolering op de hoogte zijn. Hierdoor hoeft u bij een verbouwing van uw badkamer of de bouw van een nieuw huis zich geen zorgen te maken om de riolering. Wij regelen alles voor u.

Verschil riool en (water) afvoer

In de volksmond worden de termen ‘riool’ en ‘afvoer’ vaak door elkaar gehaald. De systemen hebben uiteraard met elkaar te maken, maar riolering is niet hetzelfde als waterafvoer. De waterafvoer bevindt zich in uw huis, de afvoer voert al het vervuilde water af naar buiten en uiteindelijk komt dit uit in de riolering.

De riolering bestaat uit een compleet stelsel van buizen, waar de afvoer van elk huis op aangesloten is. Het is belangrijk om dit verschil te kennen en te weten hoe je ermee om gaat. Bouwbedrijf Littel is specialist op dit gebied, waardoor u uw riolering en afvoer aanleg gerust aan ons kan overlaten!

Contact

Bent u van plan binnenkort te verbouwen en wilt u uw riolering laten checken? Of wilt u gewoon wat extra informatie over het aanleggen van riolering?

Twijfel niet en neem gerust vrijblijvend contact op met ons! Wij helpen u graag met wat extra informatie of advies waar nodig.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01

Veelgestelde vragen

Waarom is een riolering aanleggen echt vakwerk?

Dit is vanwege de metingen. Als deze niet kloppen kunnen er grote rioolproblemen ontstaan. Om deze reden is het aanleggen van een riool niet geschikt voor niet-professionals. Grote rioolproblemen kunnen lekkages, verstoppingen, stank of breuken van het riool zijn.

Wat is het verschil tussen een riool en een (water)afvoer?

Riolering is niet hetzelfde als waterafvoer. Een afvoer bevindt zich binnenshuis en voert vervuild water naar buiten. Uiteindelijk komt deze afvoer uit in de riolering. De riolering is een stelsel van buizen. Hierop zijn de afvoeren van vele huizen aangesloten.

Wat zijn de specialisaties van Aannemersbedrijf Littel B.V.?

Onze specialisaties bestaan uit nieuwbouw, houtskeletbouw, verbouw en grondwerken

Riolering aanleggen - Over ons

Onze keurmerken

Riolering aanleggen

Geregeld met Littel

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in Rumpt en actief in Midden Nederland. We zijn thuis in nieuwbouw, houtskeletbouw, verbouw en grondwerken.

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Wij stellen onze klanten centraal. Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd én het overeengekomen budget.

Meer informatie
of bel 0345 23 45 01

Een vrijblijvende kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01