Uitvoering grondverzet

Grondverzet is vaak de noodzakelijke start van nieuwbouw en/of wegenbouw. Grondverzet heeft namelijk het doel om een bepaald terrein of een specifieke oppervlakte bouwrijp te maken. Dit kan zijn door het uitgraven en verplaatsen van bodem, maar ook ophoging kan een onderdeel zijn van grondverzet.

Bij het realiseren van nieuwbouw, wegenbouw of eventuele andere constructies dient er namelijk sprake te zijn van een effen terrein wat over de juiste hoogte beschikt. Veelal is dit niet standaard het geval.

Laat uw grondverzet dan ook altijd uitvoeren door een specialistisch bedrijf met ervaring. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat het gewenste grondverzet op de juiste manier wordt uitgevoerd in een zo kort mogelijke termijn. De medewerkers van Aannemersbedrijf Littel B.V. beschikken over deze specialisaties, nodige kennis en ervaring.

Heeft u een opdracht gerelateerd aan infra?  Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, geheel op maat.

Wij zijn onder andere actief in regio Beesd, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Leerdam, Nieuwegein, Tiel en Utrecht.

Onze garanties

  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Snelle realisatie
  • Totaaloplossingen
  • Gespecialiseerd personeel
  • Een vast aanspreekpunt
  • Duurzaamheid
Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01

Veelgestelde vragen

Wat wordt verstaan onder de term ‘grondverzet’?

De basis voor een bouwproject is grondverzet. Dit bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond. Verder het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand.

Wat is het praktisch nut van grondverzet?

Het doel van grondverzet is om een bepaald terrein of oppervlak bouwrijp te maken. Dit is omdat er het beste gebouwd kan worden op effen terrein. Dit is niet zo vanzelfsprekend. 

Wat zijn de specialisaties van Aannemersbedrijf Littel B.V.?

Onze specialisaties bestaan uit nieuwbouw, houtskeletbouw, verbouw en grondwerken. 

Onze keurmerken

Grondverzet

Vertrouwd bouwen met Littel

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in Rumpt en actief in Midden Nederland. We zijn thuis in nieuwbouw, houtskeletbouw, verbouw en grondwerken.

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Wij stellen onze klanten centraal. Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd én het overeengekomen budget.

Meer informatie
of bel 0345 23 45 01

Een vrijblijvende kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01