Grondverzet: het begin van bouwen

Het klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Grondverzet is het verplaatsen van aarde, zand of grond.

Het doel hiervan?

Een terrein klaarmaken voor de bouw. Een effen terrein op de juiste hoogte is de basis van ieder bouwwerk. Of dat nu een huis, weg, tuin of bedrijfspand is.

Werkzaamheden die bij grondverzet horen, zijn onder meer egaliseren, ophogen of juist uitgraven van de grond.

We kennen de grond in uw regio én hebben de juiste machines in huis om uw terrein bouwklaar te maken.

Wij zijn onder andere actief in regio Beesd, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Leerdam, Nieuwegein, Tiel en Utrecht.

Riolering aanleggen bij (ver)bouw

Het aanleggen van een nieuwe riolering is een puzzel op zich. Onder de grond ligt een heel buizenstelsel, waarbij regen- en afvalwater vaak gescheiden worden afgevoerd.

Het aanleggen en aansluiten van de juiste rioleringsbuizen is dan ook specialistisch werk. Vooral omdat u geen stankoverlast, verstoppingen of overstromingen wilt krijgen.

Aannemersbedrijf Littel B.V. kan de aanleg van de riolering voor u verzorgen. Bijvoorbeeld in het geval van een nieuwbouwwoning, maar ook als u de badkamer of keuken wilt verplaatsen in uw huidige woning.

Wilt u uw riolering laten aanleggen door een ervaren specialist? Wij voeren het graag voor u uit.

Strak en sierlijk straatwerk

Wilt u een oprit bij uw woning? Een straat laten leggen of uw bedrijventerrein (opnieuw) laten bestraten?

Wij hebben de machines en mensen in huis voor al uw straatwerk. U kunt kiezen uit machinale bestrating of traditioneel straatwerk.

Machinale bestrating is ideaal voor een snel en strak resultaat. Zeer geschikt voor de aanleg van grotere bedrijventerreinen, straten en pleinen.

Bent u op zoek naar een sierlijke tuin of de perfecte oprit naar uw woning? Ga dan voor traditioneel straatwerk, waarbij u ook ruime keuze heeft uit diverse steensoorten en materialen.

Wij denken graag met u mee over de juiste bestrating voor u.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn tuin laten bestraten, hoe begin ik?

Breng zo goed mogelijk uw wensen in beeld en bepaal voor uzelf uw budget is. Wij kunnen u in het gehele traject begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld door praktische tips inzake gebruik van materialen.

Wie zijn jullie opdrachtgevers?

Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers. Denk hierbij aan bedrijven, maar ook particulieren behoren tot onze opdrachtgevers.

Plaatsen jullie ook overkappingen en veranda’s?

Of het gaat om een onderhoudsvrije aluminium veranda of een houten overkapping met natuurlijke uitstraling, wij kunnen het voor u verzorgen. Ook is het mogelijk dat de overkapping of veranda wordt geïsoleerd zodat u er het hele jaar gebruik van kunt maken.

Plaatsen jullie ook schuttingen?

Naast het bestraten van uw tuin kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van tuinafscheiding zoals hout-betonschutting, betonschutting of een combinatie van beide. Bij het kiezen van een schutting heeft u de keuze uit een ruim scala van materialen, kleuren en afwerkingen, we bespreken de opties graag met u.

Plaatsen jullie ook beschoeiing?

Voor het beschermen van tuinen langs het water of als versterking van de oevers van sloten e.d. plaatsen wij beschoeiing. Zeker in combinatie met een vlonder of steiger krijgt uw tuin door het plaatsen van een beschoeiing een enorme meerwaarde.

Onze keurmerken

Infra

Vertrouwd bouwen met Littel

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in Rumpt en actief in Midden Nederland. We zijn thuis in nieuwbouw, houtskeletbouw, verbouw en infrawerkzaamheden.

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Wij stellen onze klanten centraal. Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd én het overeengekomen budget.

Meer informatie
of bel 0345 23 45 01

Vrijblijvende kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01