Onze werkwijze

Transparant en duidelijk: de basis bij onze projecten.

Benieuwd hoe wij te werk gaan als aannemer in Herwijnen? Lees het in onderstaand stappenplan. Zo krijgt u alvast een duidelijk beeld bij onze samenwerking.

Aannemersbedrijf Herwijnen - Kennismaken

Start: Kennismaking

We starten met een persoonlijk gesprek waarin uw wensen duidelijk in kaart worden gebracht. Alle mogelijkheden in combinatie met het budget worden hierbij besproken.

Aannemersbedrijf Herwijnen - Plan

Bouwplan + conceptbegroting

Uw wensen worden omgezet in een concreet bouwplan. Vervolgens stellen we ook een conceptbegroting op. U ontvangt de eerste schetsen van het nieuwe bouwproject!

Aannemersbedrijf Herwijnen - Vervolg

Definitief ontwerp

Samen gaan we aan de hand van de schetsen en de begroting in overleg. Hierbij is eventueel ook een bouwkundig tekenaar of architect bij aanwezig, zodat de definitieve bouwtekening ontwerpt wordt. U mag uw eigen specialist meenemen tijdens dit overleg, maar onze vaste partner helpt u ook graag.

Aannemersbedrijf Herwijnen - Offerte

Definitieve offerte

De definitieve bouwtekeningen zijn getekend en hier bent u mee akkoord. Ook de begroting is naar wens. Wij stellen op basis van het definitief ontwerp en de begroting een laatste versie van de offerte op.

Aannemersbedrijf Herwijnen - Vergunning

Vergunningen aanvragen

U bent akkoord gegaan met de offerte. Vanaf dit moment gaan wij de nodige bouw- of verbouwvergunningen aanvragen.

Aannemersbedrijf Herwijnen - Start

Officiële start bouw

Zodra de vergunningen akkoord zijn, gaan we volgens de afgesproken bouwplanning aan de slag. Gefeliciteerd, het project is gestart!

Aannemersbedrijf Herwijnen - Voortgang

Communicatie tijdens het project

We zorgen dat u tijdens het gehele proces van de bouw betrokken bent. We houden u regelmatig op de hoogte met updates. Onze communicatie is helder en duidelijk. U kunt altijd met uw vragen bij ons terecht.

Aannemersbedrijf Herwijnen - Resultaat

Geniet van het gewenste resultaat!

Het moment is daar, uw nieuwbouwhuis of verbouwproject is volledig naar wens opgeleverd. U kunt gaan genieten van het eindresultaat. Gefeliciteerd!

Veelgestelde vragen

Voor welke bouwprojecten kan ik aannemersbedrijf Littel B.V. inschakelen?

U kunt Littel B.V. raadplegen voor nieuwbouw- en verbouwprojecten. Wij voeren zowel projecten uit voor de particuliere als zakelijke klant.

Denk hierbij aan woningbouw, utiliteitsbouw, een aanbouw of het renoveren van een bepaalde woonruimte.

Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.                                      We maken van uw bouwproject een succes!

Welke acties kan ik ondernemen voordat ik vrijblijvend op gesprek kom?

Tijdens het persoonlijk gesprek gaan wij samen met u de wensen, eisen en ideeën in kaart brengen. Eventueel kan u overzicht maken waar uw nieuwbouwhuis of verbouwing aan moet voldoen. Hierdoor wordt duidelijk wat wij voor u kunnen betekenen tijdens het gesprek.

Staat duurzaamheid centraal tijdens de nieuwbouw of verbouwing?

Uiteraard! Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk. Wij besteden aandacht aan duurzaamheid tijdens het bouwproject.

Wij houden de innovaties omtrent duurzaamheid in de gaten en spelen hier direct op in. Zo gebruiken wij duurzame materialen tijdens de bouw. Bijvoorbeeld van Greenworks. Dit is het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Ook geven wij u graag advies over het verduurzamen van of pand of woonhuis. Bij Littel B.V. bent u verzekerd van een duurzame aannemer.

Verzorgt Littel B.V. ook het installatiewerk?

U mag ervoor kiezen om zelf het installatiewerk te verzorgen. Wij bieden ook de mogelijkheid om het uit handen te geven.

Wij werken samen met vakkundige installateurs die aan de hand van de bouwtekeningen een offerte kunnen verzorgen.

Denk hierbij aan een offerte voor een water, gas en c.v.-installatie, airconditioning, klimaatbeheersing, warmtepompen, zonnepanelen het zinkwerk en het dakwerk.

Met wie werken jullie als bouwbedrijf in Herwijnen samen?

Wij werken samen met specialisten uit verschillende vakgebieden. Denk aan een architect, installateur, elektricien of schilder.

Wij hebben samenwerkingsverbanden met gerenommeerde specialisten, zoals Bouwkundig tekenbureau van Ballegooij en MD Bouwconstructie.

Wilt u met eigen specialisten samenwerken? Ook dit is mogelijk. Samen zorgen we voor goede communicatie. Bij Littel B.V. bent u aan het juiste adres voor een succesvol nieuwbouwproject of renovatieproject.

Bouwbedrijf in Herwijnen

Nieuwbouw, verbouw en grondwerken

Als aannemer in Herwijnen voeren we nieuwbouw- en verbouwopdrachten uit. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van een droomhuis tot aan het aanbouwen van een dakkapel. Bij Aannemersbedrijf Littel B.V. is het allemaal mogelijk. Wij maken van ieder bouwproject een succes!

Om u geheel te ontzorgen verzorgt Aannemersbedrijf Littel B.V. in Herwijnen ook infrawerkzaamheden. Voordat er wordt begonnen met nieuwbouw dient er een stevig fundament te staan.  Wij egaliseren de bodem, leggen rioleringen aan en verzorgen het straatwerk. Op deze manier kunt u jarenlang genieten van uw droomhuis.

Uw betrouwbare aannemer

Voor een betrouwbaar bouwbedrijf in Herwijnen kunt u terecht bij Aannemersbedrijf Littel B.V.

Naast het leveren van kwaliteit staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Dit kunnen we realiseren door de communicatielijnen kort te houden. U bent met ons verzekerd van:

 • Ondersteuning en ontzorging
  Van advies en begeleiding in de ontwerpfase tot alle tussentijdse communicatie en nazorg.
 • Duurzaamheid
  Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, met aandacht voor milieu en leefomgeving.
 • Een vast aanspreekpunt
  Persoonlijke communicatie en begeleiding tijdens het gehele project.

We werken volgens planning en houden ons aan het afgesproken budget. Bij onvoorziene wijzigingen brengen we u direct op de hoogte. Hierdoor worden onduidelijkheden altijd voorkomen.

Onze vaste partners

Nog geen specialisten in gedachten? Aannemersbedrijf Littel B.V. werkt met vaste specialisten die werk leveren van de beste kwaliteit. Van het leggen van de fundering tot het laatste likje verf. Al onze specialisten weten precies waarmee zij mee bezig zijn en voeren hun taken als de beste uit. Wij werken samen met specialisten uit verschillende vakgebieden zoals:

 • Bouwkundige tekenaars
 • Installateurs
 • Constructeurs
 • Elektriciens
 • Schilders

Indien gewenst zorgen wij graag voor experts die de installatie en afwerking kunnen verzorgen!

Aannemersbedrijf Herwijnen - Tekst

Aannemersbedrijf in Herwijnen en omgeving

Littel B.V. is gevestigd in Rumpt.

Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij bouwen, verbouwen en renoveren. We weten hoe vervelend het is als afspraken niet worden nagekomen en de offerte onduidelijk is. Daarom proberen we dit altijd te voorkomen. Wij stellen onze klanten centraal.

Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een (ver)bouwproces dat soepel en vakkundig verloopt. Binnen de afgesproken tijd én het overeengekomen budget.

Wij zijn uw bouwbedrijf in Herwijnen. Maar ook in omgeving, zoals Beesd, Leerdam Geldermalsen of Gorinchem.

Vrijblijvend contact opnemen met Littel B.V.

Heeft u een project voor ons in Herwijnen? Of wilt u gewoon wat aanvullende informatie of advies over een bepaald onderwerp?

Twijfel niet, neem contact met ons op! Wij helpen en adviseren u graag waar we kunnen door bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte te maken voor u.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01
Aannemersbedrijf Herwijnen - Contact

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01