Maak uw droom werkelijkheid

Hoe uw droomwoning er ook uitziet: Bij Aannemersbedrijf Littel zorgen wij ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid wordt. Een moderne boerderij? Of een energieneutrale villa? Geen enkel probleem!

Een soepel bouwproces begint bij een goed en persoonlijk gesprek. Hierin bespreken wij uw wensen en verwachtingen. Op basis van deze informatie kunnen wij een concreet bouwplan uitwerken. Hierdoor kunnen wij zeker uw droomwoning realiseren!

Tijdens het bouwproces werken wij samen met gerenommeerde specialisten uit de regio, zoals bouwkundig tekenaars en installateurs. Werkt u liever samen met uw eigen gekozen specialisten? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bij Aannemersbedrijf Littel staat uw woonplezier voorop. Wij maken enkel gebruik van duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen. Hiermee zijn onze panden gebouwd op de toekomst.

Tover uw woning om!

Heeft u uw droompand al gevonden, maar wilt u een aantal aanpassingen doen? U kunt Aannemersbedrijf Littel ook inschakelen voor uw verbouw projecten. Samen kijken we naar de aanpassingen die gedaan moeten worden zodat u weer veel plezier aan uw woning of pand kan beleven.

Tijdens het verbouwproces doorlopen we altijd de zes stappen van ons stappenplan. Dit geeft u grip op de verbouwing, het budget en de planning. Bij ons komt u nooit voor vervelende verassingen te staan. Door onze openheid en duidelijke communicatie bent u altijd volledig op de hoogte!

Aannemersbedrijf Gorinchem - Tekst

Duurzaamheid & Kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Dat vinden wij bij Aannemersbedrijf Littel ook. Daarom volgen wij de ontwikkelingen rondom innovatie en duurzaamheid nauwkeurig. Energieneutraal wonen en het inzetten van nieuwe en innovatieve materialen is ons dan ook niet onbekend.

Wij maken enkel gebruik van duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen. Bijvoorbeeld van Greenworks. Dit is het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher. Zo creëren wij het beste resultaat en beschermen we de aarde!

Wij denken ook graag mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Denk aan betere isolatie, een gasvrije woning of andere slimme toepassingen.

Onze vaste partners

Voor de realisatie van uw pand of verbouwing werken wij samen met andere specialisten. Denk aan:

  • Een bouwkundig tekenaar
  • Een constructeur
  • Een installateur
  • Een elektricien
  • Een schilder
  • Et cetera

Door onze samenwerking met deze specialisten verloopt het bouw- of verbouwproces een stuk soepeler. Uiteraard is het ook mogelijk om met door u uitgekozen specialisten aan de slag te gaan!

Uw aannemersbedrijf in Gorinchem

Aannemersbedrijf Littel is gevestigd in Rumpt. Vanuit hier zijn wij actief in heel Midden-Nederland, waaronder in Gorinchem.

Bij ons staat u centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat vertrouwen en communicatie doorslaggevend is bij bouw- en verbouwprojecten. Dit zijn dan ook onze kernkwaliteiten: Wij zijn uw betrouwbare en communicatieve aannemer. Geen onduidelijke afspraken of offertes. Enkel transparantie!

Wilt u aanvullende informatie of advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01
Aannemersbedrijf Gorinchem - Kennismaken

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01