Onze werkwijze

Ervaren aannemer in Gorinchem

Wij hanteren als bouwbedrijf in Gorinchem een duidelijke werkwijze. Zo weet uw welke stappen er tijdens uw (ver)bouwproject worden doorlopen om het droomresultaat te bereiken:

Stap 1: Persoonlijk gesprek

Een succesvol project begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen, eisen en ideeën. Ook bespreken we uw budget en de mogelijkheden.

Stap 2: Plan en conceptbegroting

Al uw wensen worden omgezet in een concreet plan. Wij controleren altijd of uw wensen voldoen aan de criteria in de welstandsnota van uw gemeente. We stellen een conceptbegroting op. Vervolgens ontvangt u de eerste schetsen!

Stap 3: Vervolgoverleg ontwerp

Aan de hand van de schetsen en de begroting gaan wij met u in overleg. Bij dit gesprek is eventueel een architect of bouwkundig tekenaar aanwezig. Deze kan een definitief ontwerp uittekenen. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen specialist mee te brengen.

Stap 4: De definitieve offerte

Wanneer het ontwerp en de begroting geheel naar wens zijn stellen wij een finale versie van de offerte op.

Stap 5: Vergunningen aanvragen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan zorgen wij ervoor dat wij alle details uitwerken en vragen wij de nodige bouw- of verbouw vergunningen aan.

Stap 6: Officiële start

Wanneer de vergunningen akkoord zijn kunnen wij aan de slag. Uiteraard geheel volgens de afgesproken planning!

Stap 7: Uitvoer project met open communicatie

U blijft tijdens de gehele uitvoer van het project betrokken. Dit doen wij door u regelmatig met updates op de hoogte te houden. U kan van ons altijd heldere en duidelijke communicatie verwachten. Heeft u vragen? U kunt altijd bij ons terecht!

Stap 8: Geniet van uw droomwoning!

Het moment is daar! Uw project is volledig afgerond. U kan eindelijk gaan genieten van uw droomhuis!

Uw veelgestelde vragen

Wat doen jullie als bouwbedrijf en aannemer in Gorinchem?

Wij voeren bouw- en verbouwprojecten voor u uit. Hierbij nemen wij de verantwoordelijkheid voor de coördinatie en realisatie van de bouwwerkzaamheden. Oftewel, we zijn uw partner van de eerste tot de laatste stap van uw project. Zo kunt u zich focussen op zaken die belangrijk zijn voor u.

U kunt onze werkwijze bekijken op de dienstpagina die betrekking heeft op uw opdracht. Deze staan bovenstaand in het menu.

Moet ik zelf voor de bouwtekeningen zorgen?

Bij ons heeft u de keuze om zelf iemand in te schakelen, maar we kunnen u ook koppelen aan onze partner architecten.

De bouwkundig tekenaar zorgt er vervolgens voor dat de tekening ook voldoet aan de eisen voor een vergunningaanvraag.

Wie regelt het installatiewerk?

Ook hierin bieden we u de mogelijkheid om het zelf te regelen of het door ons te laten oppakken. Onze ervaren partnerinstallateurs zullen aan de hand van de bouwtekeningen een offerte opstellen. Zoals voor de installatie, dakwerk en zinkwerk.

Houden jullie rekening met verduurzaming?

Duurzaamheid en innovatie zijn onderwerpen waar wij ons actief mee bezig houden. In de tijden van nu wordt dit een steeds belangrijker en aantrekkelijker. Daarom helpen we graag bij het verduurzamen van uw pand en woning.

Voorbeelden zijn; goede isolatie, energiezuiniger wonen en het verminderen van gasverbruik.

Aannemer Gorinchem

Maak uw droom werkelijkheid

Hoe uw droomwoning er ook uitziet, bij Aannemersbedrijf Littel B.V. zorgen we ervoor dat uw woondromen werkelijkheid worden. Een moderne boerderij? Of een energieneutrale villa? Geen enkel probleem!

Een soepel bouwproces begint bij een goed en persoonlijk gesprek. Hierin bespreken wij uw wensen en verwachtingen. Op basis van deze informatie kunnen we een concreet bouwplan uitwerken. Hierdoor kunnen wij zeker uw droomwoning realiseren!

Tijdens het bouwproces werken we samen met gerenommeerde specialisten uit de regio, zoals bouwkundig tekenaars en installateurs. Werkt u liever samen met uw eigen gekozen specialisten? Dan is dat ook mogelijk.

Bij Aannemersbedrijf Littel B.V. staat uw woonplezier voorop. Wij maken enkel gebruik van duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen. Hiermee zijn onze panden gebouwd op de toekomst.

Tover uw woning om met ons bouwbedrijf!

Heeft u uw droompand al gevonden, maar wilt u een aantal aanpassingen doen? U kunt Aannemersbedrijf Littel B.V. ook inschakelen voor uw verbouw projecten. Samen kijken we naar de aanpassingen die gedaan moeten worden, zodat u weer veel plezier aan uw woning of pand kan beleven.

Tijdens het verbouwproces doorlopen we altijd de zes stappen van ons stappenplan. Dit geeft u grip op de verbouwing, het budget en de planning. Bij ons komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Door onze openheid en duidelijke communicatie bent u altijd volledig op de hoogte!

Aannemer Gorinchem - Aanbouw

Duurzaamheid & Kwaliteit

Innovatie en duurzaamheid worden steeds belangrijker. Dat vinden wij bij Aannemersbedrijf Littel B.V. ook. Daarom volgen wij de ontwikkelingen rondom innovatie en duurzaamheid nauwkeurig. Energieneutraal wonen en het inzetten van nieuwe en innovatieve materialen is ons daarom ook niet onbekend.

Wij maken enkel gebruik van duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen. Bijvoorbeeld van Greenworks. Dit is het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher. Zo creëren we het beste resultaat en beschermen we de aarde!

Wij denken ook graag mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Denk aan betere isolatie, een gasvrije woning of andere slimme toepassingen.

Onze vaste partners

Voor de realisatie van uw pand of verbouwing werken wij samen met andere specialisten. Denk aan:

  • Een bouwkundig tekenaar
  • Een constructeur
  • Een installateur
  • Een elektricien
  • Een schilder
  • Et cetera

Door onze samenwerking met deze specialisten verloopt het bouw- of verbouwproces een stuk soepeler. Uiteraard is het ook mogelijk om met door u uitgekozen specialisten aan de slag te gaan!

Uw aannemer in Gorinchem

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in Rumpt. Vanuit hier zijn wij actief in heel Midden-Nederland, waaronder in Gorinchem.

Wij helpen u niet alleen in Gorinchem. Wij zijn namelijk ook uw aannemer in Beesd, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Leerdam, Nieuwegein, Tiel en Utrecht.

Bij ons staat u centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat vertrouwen en communicatie doorslaggevend zijn bij bouw- en verbouwprojecten. Dit zijn dan ook onze kernkwaliteiten: Wij zijn uw betrouwbare en communicatieve aannemer. Geen onduidelijke afspraken of offertes. Enkel transparantie!

Wilt u aanvullende informatie of advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als bouwbedrijf in Gorinchem!

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01
Aannemersbedrijf Gorinchem - Kennismaken

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01