Zekerheid en vertrouwen

met Aannemersbedrijf Littel B.V.

Voor een betrouwbaar aannemersbedrijf in Geldermalsen kunt u terecht bij Aannemersbedrijf Littel.

Naast het leveren van kwaliteit staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Dit kunnen we realiseren door de communicatielijnen kort te houden. U bent met ons verzekerd van:

 • Een vast aanspreekpunt
  Persoonlijke communicatie en begeleiding tijdens het gehele project.
 • Ondersteuning en ontzorging
  Van advies en begeleiding in de ontwerpfase tot alle tussentijdse communicatie en nazorg.
 • Duurzaamheid
  Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, met aandacht voor milieu en leefomgeving.

We werken volgens planning en houden ons aan het afgesproken budget. Bij onvoorziene wijzigingen brengen we u direct op de hoogte.

Realiseer uw droomhuis of -pand

Aannemersbedrijf Littel B.V. maakt uw droomwoning of -pand werkelijkheid. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouwen: wij nemen het gehele proces voor u uit handen. Dit begint al bij de vergunningen, maar denk ook aan het ontwerp, leidingwerk en de dakbedekking.

Wij staan graag aan uw zijde.

Met ons als specialist in woningbouw, utiliteitsbouw en verbouwingen hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Het lijkt een grote klus, maar stap voor stap maken wij van uw wensen werkelijkheid. Door onze vele ervaring en opgeleverde projecten weten we u te begeleiden en het gewenste resultaat neer te zetten.

Dus bent u op zoek naar een aannemer in Geldermalsen? Of misschien in Culemborg, Leerdam of Beesd? Wij gaan graag voor u aan de slag.

Aannemersbedrijf Geldermalsen - Tekst

Infrawerkzaamheden

Elk bouwwerk heeft een stevige onderbouw nodig. Daarom leveren wij ook infrawerkzaamheden, zoals: grondverzet, aanleg riolering en straatwerk.

Aannemersbedrijf Littel heeft de machines en kennis voor al uw infrawerkzaamheden. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met de diverse grondsoorten en grondwaterstanden in Midden Nederland. Hierdoor weten wij ieder project succesvol te realiseren.

Aannemersbedrijf Littel zorgt voor een stevige basis voor uw toekomstige huis of bedrijfspand!

Samenwerking met vaste partners

Bouwen en verbouwen doe je niet alleen. Daar heb je ook andere specialisten voor nodig. Denk aan:

 • bouwkundig tekenaar;
 • constructeur;
 • installateur;
 • elektricien;
 • schilder etc.

Wij hebben vaste samenwerkingsverbanden met gerenommeerde specialisten, zoals Bouwkundig tekenburo van Ballegooij en MD Bouwconstructie.

Wij schakelen deze betrouwbare partners graag voor u in om uw (ver)bouwproject snel en succesvol te laten verlopen.

Werkt u liever met een eigen specialist? Dan houden we daar rekening mee. Ook dit is mogelijk bij ons.

Samen behalen we het gewenste resultaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voor meer informatie over de diensten die wij kunnen realiseren in de omgeving van Geldermalsen kunt u contact met ons opnemen! Wij maken gratis een vrijblijvende offerte voor u of geven u wat meer informatie en advies over een specifieke dienst.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01

Veelgestelde vragen

Wat doet een aannemer?

Aannemersbedrijf Littel B.V. is uw partij bij het bouwen of verbouwen van uw woning of pand. Bij verbouwen kan gedacht worden aan het plaatsen van een dakkapel, aanbouw of uitbouw. Maar ook aan het renoveren van een keuken of badkamer.

Daarnaast zijn wij als aannemersbedrijf ook in te schakelen voor het bouwen van een volledig nieuwe woning of pand.

Wat kost een aannemer in Geldermalsen?

De kosten zijn geheel afhankelijk van de grootte en complexiteit van de verbouwing die u wilt laten uitvoeren. Hierdoor is het lastig om een vaste prijs te benoemen. Wilt u toch een specifieke prijs weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke stap moet ik eerst ondernemen bij een verbouwing?

De eerste stap die u moet ondernemen is het in kaart brengen van uw wensen en het budget dat u aan de verbouwing wilt besteden. Gaat het om een kleine verbouwing aan de buitenkant van uw pand of woning? Op www.rijksoverheid.nl kunt u achterhalen of u hiervoor een vergunning nodig heeft. Dit geldt ook voor verbouwingen aan de binnenkant van uw woning waarbij constructieve wijzigingen gedaan moeten worden.

Voor veranderingen aan de voorzijde van uw pand of woning bent u altijd verplicht om een omgevingsvergunning aan te vragen. Wij kunnen u begeleiden en adviseren bij dit traject, zodat dit spoedig en juist verloopt.

Moet ik zelf voor de bouwtekeningen zorgen?

U kunt ervoor kiezen om dit zelf te regelen. Wij bieden ook de mogelijkheid om dit voor u op te pakken.

Wij werken met bekende en ervaren architecten die uw dromen kunnen omzetten in een prachtig ontwerp. Het ontwerp voldoet uiteraard altijd aan de wettelijke eisen. Daarnaast zorgt onze bouwkundig tekenaar ervoor dat de tekening voldoet aan de eisen voor een vergunningaanvraag.

Dien ik zelf het installatiewerk te verzorgen?

U kunt ervoor kiezen om dit zelf te regelen. Wij bieden ook de mogelijkheid om het uit handen te geven. Wij werken samen met vakkundige installateurs die aan de hand van de bouwtekeningen een offerte kunnen verzorgen. Denk hierbij aan een offerte voor de installatie, het dakwerk en het zinkwerk.

Hoe gaat Aannemersbedrijf Littel B.V. te werk?

Dit doen wij altijd volgens ons vaste stappenplan. Benieuwd hiernaar?

Ga in het menu naar onze Nieuwbouw of Verbouw pagina. Hier staan onze stappenplannen beschreven.

Aannemersbedrijf Geldermalsen - Kennismaken

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01