Samen (ver)bouwen wij uw droomhuis of pand

Een groot verbouwproject of een compleet huis bouwen kan overweldigend zijn. Er komen bij bouw en verbouw namelijk veel zaken kijken. Van een vergunning aanvragen tot leidingwerk en van het ontwerp tot dakbedekking. Daarom doet u er goed aan om aan te kloppen bij ons bouwbedrijf. Dankzij onze vele ervaring met uiteenlopende (ver)bouwprojecten kunnen we zeer nauwkeurig te werk gaan en u begeleiden en adviseren. Bekijk onze projecten met bijhorende foto’s om een idee te krijgen van ons werk.

Wij zullen uw wensen omzetten in een concreet plan. Dit doen wij door met u in gesprek te gaan en te achterhalen wat precies uw wensen en verwachtingen zijn. Heeft u nog geen duidelijk beeld van wat u precies wilt? Onze specialisten denken met u mee en helpen graag.Daarna zal het plan op basis van deze gesprekken vorm krijgen.

Wij kunnen dan ook het gehele traject van de bouw of verbouwing verzorgen. Dit doen wij samen met onze specialisten. U kunt dus met een gerust hart de touwtjes uit handen geven.

Wilt u liever met uw eigen specialisten werken? Dat kan ook! Wij gaan een nauwe samenwerking met de partijen aan om zo uw woondroom te realiseren.

Aannemer Druten - Tekst

Vaste Partners

De uitvoering van uw (ver)bouwopdracht kan hectiek en hinder opleveren. Vooral als u zelf ook nog externe bedrijven dient in te huren voor de installatie en afwerking. Daarom kan Aannemersbedrijf Littel B.V. de complete opdracht uit handen nemen. Vanaf het leggen van de fundering tot en met het laatste likje verf. Ons aannemersbedrijf werkt met vaste specialisten.

Bouwbedrijf Druten met oog op de toekomst

Bij Aannemersbedrijf Littel B.V. vinden wij duurzaamheid en innovatie van groot belang. Daarom volgen wij de ontwikkelingen in de bouw op de voet en zijn wij lid van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Energieneutraal wonen en het inzetten van nieuwe en innovatieve materialen zijn ons niet onbekend.

Wij werken niet alleen met de meest nieuwe en innovatieve materialen. De materialen die wij gebruiken zijn ook nog eens duurzaam. Onze materialen zijn bijvoorbeeld afkomstig van het merk Greenworks, het duurzame label van de gerenommeerde bouwmaterialenhandel Raab Karcher.

Heeft u hulp nodig bij het verduurzamen van uw woning of pand? Ook dan staat Aannemersbedrijf Littel voor u klaar. Wij denken graag met u mee. Betere isolatie, minder of geen gasverbruik: wij zitten vol slimme toepassingen.

Waardevolle kennis en ervaring

Aannemersbedrijf Littel B.V. heeft door de jaren heen vele diverse projecten mogen uitvoeren. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Ons portfolio bestaat uit zeer uitgebreide verbouwingen, tot het opleveren van een nieuwe droomwoning, het uitgraven van funderingen en straatwerk. Deze ervaring zorgt ervoor dat we weten waar de pijnpunten liggen. Hierdoor kunnen we u tijdens de uitvoer juist ondersteunen en het project geheel naar wens opleveren.

Vertrouwd (ver)bouwen

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt. Bij ons staat de klant centraal. Bij het bouwen en verbouwen is vertrouwen en goede communicatie erg belangrijk. Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een bouwproces dat soepel, maar ook vakkundig verloopt.

Wij zijn uw aannemer in Druten.

Contact
Heeft u een project in de omgeving Druten? Of wilt u graag wat aanvullende informatie of advies? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag en maken een vrijblijvende offerte voor u.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01

Veelgestelde vragen

Wat doet een aannemer?

Als aannemersbedrijf houden wij ons bezig met het bouwen of verbouwen van uw pand of woning. Denk hierbij aan het verbouwen van een badkamer of keuken, maar ook het realiseren van een uitbouw en het plaatsen van een dakkapel. Voor woningbouw en utiliteitsbouw kunt u ook bij ons terecht.

Wat kost een aannemer in Druten?

De kosten voor een aannemer in Druten zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van de verbouwing. Hierdoor is het lastig om een vaste prijs te benoemen. Neem gerust contact met ons op, we stellen graag een offerte op.

Ik wil verbouwen, welke stappen moet ik ondernemen?

Allereerst is het belangrijk dat uw wensen en budget duidelijk zijn. Wilt u een kleine verbouwing aan de buitenkant van uw woning uitvoeren? Bekijk op www.rijksoverheid.nl of u hiervoor een vergunning nodig heeft. Ook voor verbouwingen binnen uw woning, waarbij constructieve wijzigingen gedaan worden, kunt u deze website raadplegen.

Wilt u veranderingen aan de voorzijde van uw woning aanbrengen? Dan is er altijd een omgevingsvergunning nodig. Ook bij dit traject kunnen wij u begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld met praktische tips rondom de uitvoering en begeleiding bij het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Hoe zit het met de bouwkundige tekening?

Voor de bouwkundige tekeningen kunt u zelf een architect of bouwkundig tekenaar inhuren. Maar het is ook mogelijk dat wij dit voor u regelen. Wij werken namelijk al jaren samen met bekende en vakkundige architecten. Onze architecten kunnen uw wensen omzetten in een bouwkundige tekening die voldoet aan alle wettelijke eisen. Onze bouwkundig tekenaar werkt de tekening uit voor uw vergunningsaanvraag.

Wie pakt het installatiewerk op?

Ook het installatiewerk kunnen we voor u uit handen nemen. Aannemersbedrijf Littel B.V. werkt samen met ervaren installateurs. Aan de hand van de bouwtekeningen kunnen zij een offerte leveren. Bijvoorbeeld voor de installatie en het dak- en zinkwerk.

Wat is jullie werkwijze?

Wij gaan te werk aan de hand van onze stappenplannen. We maken hierin onderscheid tussen verbouw en nieuwbouw.

In het menu gaat u naar de relevante pagina, waar u ons stappenplan kunt vinden.

Aannemer Druten - CTA

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01