Samen (ver)bouwen wij uw droomhuis of pand

Een groot verbouw project of een compleet huis bouwen kan overweldigend zijn. Er komen bij bouw namelijk veel zaken kijken. Van een vergunning aanvragen tot leidingwerk en van het ontwerp tot dakbedekking. Daarom doet u er goed aan bij Aannemersbedrijf Littel B.V. aan te kloppen. Dankzij de vele ervaring met diverse (ver)bouwprojecten kunnen we zeer nauwkeurig te werk gaan en ook u begeleiden en adviseren.

Wij zullen uw wensen omzetten in een concreet plan. Dit doen wij door met u in gesprek te gaan en te achterhalen wat precies uw wensen en verwachtingen zijn. Heeft u nog geen duidelijk beeld van wat u precies wilt? Onze specialisten denken met u mee en helpen graag. Op basis van de gesprekken zal het plan vorm krijgen.

Wij kunnen dan ook het gehele traject van de bouw of verbouwing verzorgen, samen met onze specialisten. U kunt dus met een gerust hart de touwtjes uit handen geven.

Wilt u liever met uw eigen specialisten werken? Dat kan ook! Wij gaan een nauwe samenwerking met de partijen aan om zo uw woondroom te realiseren.

Aannemer Druten - Tekst

Vaste Partners

De uitvoering van uw (ver)bouwopdracht kan hectiek en hinder bezorgen. Vooral als u zelf ook nog externe bedrijven dient in te huren voor de installatie en afwerking. Daarom kan Aannemersbedrijf Littel B.V. de complete opdracht uit handen nemen. Vanaf het leggen van de fundering tot en met het laatste likje verf. Ons aannemersbedrijf werkt met vaste specialisten.

Aannemer Druten met oog op de toekomst

Bij Aannemersbedrijf Littel B.V. staat duurzaam bouwen en verbouwen hoog in het vaandel. We zijn toekomstgericht: niet alleen op het gebied van innovatie, maar ook wat het milieu betreft. Onze specialisten werken bijvoorbeeld met duurzame, robuuste materialen. Hiermee denken we mee over de impact dat bouwen heeft op zowel de omgeving als het milieu.

We denken ook met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Door betere isolatie, minder of geen gasverbruik en andere slimme toepassingen.

Vertrouwd (ver)bouwen

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt. Bij ons staat de klant centraal. Bij het bouwen en verbouwen is vertrouwen en goede communicatie erg belangrijk. Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een bouwproces dat soepel, maar ook vakkundig verloopt.

Wij zijn uw aannemer in Druten.

Contact
Heeft u een project in de omgeving Druten? Of wilt u graag wat aanvullende informatie of advies? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag en maken een vrijblijvende offerte voor u.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01

Veelgestelde vragen

Wat doet een aannemer?

Als aannemersbedrijf houden wij ons bezig met het bouwen of verbouwen van uw pand of woning. Denk hierbij aan het verbouwen van een badkamer of keuken, maar ook het realiseren van een uitbouw en het plaatsen van een dakkapel. Voor woningbouw en utiliteitsbouw kunt u ook bij ons terecht.

Wat kost een aannemer in Druten?

De kosten voor een aannemer in Druten zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van de verbouwing. Hierdoor is het lastig om een vaste prijs te benoemen. Neem gerust contact met ons op, we stellen graag een offerte op.

Ik wil verbouwen, welke stappen moet ik ondernemen?

Allereerst is het belangrijk dat uw wensen en budget duidelijk zijn. Wilt u een kleine verbouwing aan de buitenkant van uw woning uitvoeren? Bekijk op www.rijksoverheid.nl of u hiervoor een vergunning nodig heeft. Ook voor verbouwingen binnen uw woning, waarbij constructieve wijzigingen gedaan worden, kunt u deze website raadplegen.

Wilt u veranderingen aan de voorzijde van uw woning aanbrengen? Dan is er altijd een omgevingsvergunning nodig. Ook bij dit traject kunnen wij u begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld met praktische tips rondom de uitvoering en begeleiding bij het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Hoe zit het met de bouwkundige tekening?

Voor de bouwkundige tekeningen kunt u zelf een architect of bouwkundig tekenaar inhuren. Maar het is ook mogelijk dat wij dit voor u regelen. Wij werken al jaren samen met bekende en vakkundige architecten. Onze architecten kunnen uw wensen omzetten in een bouwkundige tekening die voldoet aan alle wettelijke eisen. Onze bouwkundig tekenaar werkt de tekening uit voor uw vergunningaanvraag.

Wie pakt het installatiewerk op?

Ook het installatiewerk kunnen we voor u uit handen nemen. Aannemersbedrijf Littel B.V. werkt samen met ervaren installateurs. Aan de hand van de bouwtekeningen kunnen zij een offerte leveren. Bijvoorbeeld voor de installatie en het dak- en zinkwerk.

Wat is jullie werkwijze?

Wij gaan te werk aan de hand van onze stappenplannen. We maken hierin onderscheid tussen verbouw en nieuwbouw.

In het menu gaat u naar de relevante pagina, waar u ons stappenplan kunt vinden.

Aannemer Druten - CTA

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01