Samen (ver)bouwen wij uw droomhuis of pand

Een groot verbouw project of het compleet bouwen van een nieuwe woning of pand kan overweldigend zijn. Er komen bij bouw namelijk veel zaken kijken. Van een vergunning aanvragen tot leidingwerk en van het ontwerp tot dakbedekking. Daarom doet u er goed aan bij Aannemersbedrijf Littel B.V. aan te kloppen. Dankzij de ervaring met (ver)bouwprojecten in alle vormen en maten kunnen we zeer nauwkeurig te werk gaan en ook u begeleiden en adviseren.

Wij zullen uw wensen omzetten in een concreet plan. Dit doen wij door met u in gesprek te gaan en te achterhalen wat precies uw wensen en verwachtingen zijn. Heeft u nog geen duidelijk beeld van wat u precies wilt? Onze specialisten denken met u mee en helpen graag. Op basis van de gehouden gesprekken zal het plan vorm krijgen.

Wij kunnen dan ook het gehele traject van de bouw of verbouwing verzorgen, samen met onze specialisten. U kunt dus met een gerust hart de touwtjes uit handen geven. Of wilt u liever met uw eigen specialisten werken? Dat kan ook! Wij zullen dan nauw samenwerken met de partijen om zo uw woondroom te realiseren.

Aannemer Druten - Tekst

Vaste Partners

De uitvoering van uw (ver)bouwopdracht kan u hectiek en hinder bezorgen. Vooral als u zelf ook nog externe bedrijven dient in te huren voor de installatie en afwerking. Daarom kan Aannemersbedrijf Littel B.V. de complete opdracht uithanden nemen. Vanaf het leggen van de fundering tot en met het laatste likje verf. Ons aannemersbedrijf werkt met vaste specialisten.

Aannemer Druten met oog op de toekomst

Bij Aannemersbedrijf Littel B.V. staat duurzaam bouwen en verbouwen hoog in het vaandel. We zijn toekomstgericht: niet alleen op het gebied van innovatie, maar ook wat het milieu betreft. Onze specialisten werken bijvoorbeeld met duurzame, robuuste materialen. Hiermee denken wij mee over de impact dat bouwen heeft op zowel de omgeving als het milieu.

We denken ook met u mee over het verduurzamen van uw woning of pand. Door betere isolatie, minder of geen gasverbruik en andere slimme toepassingen.

Vertrouwd (ver)bouwen

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt. Bij ons staat de klant centraal. Bij het bouwen en verbouwen is vertrouwen en goede communicatie erg belangrijk. Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen, snel schakelen en een (ver)bouwproces dat soepel maar ook vakkundig verloopt.

Wij zijn uw aannemer in Druten.

Contact
Heeft u een project in de omgeving Druten? Of wilt u graag wat aanvullende informatie of advies? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag en maken een vrijblijvende offerte voor u.

Aannemer Druten - CTA

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 06 430 72 616