Verbouw en Aanbouw

Door een verbouwing (bijvoorbeeld nieuwe keuken of badkamer) aanbouw (serre) of opbouw (dakkapel) wordt uw huis uw droomhuis. Een goede investering, want meer ruimte betekent vaak waardevermeerdering van uw woning. Tip: combineer verbouw- of aanbouw-werkzaamheden met onderhoud. Dat bespaart kosten!

Aanbouw in Beesd, voor en na foto

Aanbouw in Beesd, voor en na foto

Bouwproces van stap tot stap

U heeft een beeld voor ogen van uw droomhuis. Dat kan een aanpassing van uw bestaande huis zijn: bijvoorbeeld aanbouw van een serre. Maar u heeft nog geen idee. We luisteren naar uw wensen, stellen vragen en komen samen tot een plan.
Maar ook als u al een duidelijk plan heeft, bent u bij ons op het goede adres.

Ik wil verbouwen, hoe begin ik?

Breng zo goed mogelijk uw wensen in beeld en bepaal voor uzelf, eventueel in overleg met de bank, wat uw budget is. Voor kleine verbouwingen aan de buitenkant van de woning kunt u op www.rijksoverheid.nl bekijken of u een omgevingsvergunning nodig hebt. Dit geldt ook voor verbouwingen binnen waarbij constructieve wijzingen plaats gaan vinden. Voor veranderingen aan de voorzijde van de woning is ALTIJD een omgevingsvergunning nodig. Wij kunnen u in het gehele traject begeleiden en adviseren. Bijvoorbeeld door praktische tips inzake uitvoering en/of begeleiding met de aanvraag omgevingsvergunning.

Wat is de werkwijze van Aannemersbedrijf Littel B.V.?

1. Op basis van het door u goedgekeurde plan, maken we een technische tekening en bijpassende  offerte voor de bouw. Twijfels of een vergunning nodig is of niet? Wij zoeken het uit en regelen deze indien nodig.
2. Als u de offerte goedkeurt, maken we een planning en gaan aan de slag!

Kortom, van idee tot opdracht, van vergunning tot afbouw: we regelen alles voor u. 

“De klant moet tevreden zijn over het resultaat. U mag van ons verwachten dat wij zowel voorafgaand aan als tijdens de bouw goed luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Deze worden vervolgens in praktijk gebracht.”

Marc Littel

Neem contact met ons op
of vraag direct een offerte aan!

Telefoon
06 - 430 72 616

E-mailadres
info@aannemersbedrijflittel.nl

Referentie projecten

Project1

Haaften - Een landelijke houten aanbouw met overkapping

  • Geisoleerde aanbouw.
  • Met ruime overkapping. 
  • Gepotdekselde wanden.
  • Op maat gemaakt. 
Lees meer
© 2016-2021 / Aannemersbedrijf Littel
Webdesign: OK-Design