Nieuwbouw

Nieuwbouw van uw droomhuis, woning of landelijk bijgebouw. Unieke projecten, waarbij de wensen en dromen van onze klanten gerealiseerd worden. Wij regelen het van A tot Z, volgens uw wensen.
Lees verder »

Verbouw en Aanbouw

Door een verbouwing (bijvoorbeeld nieuwe keuken of badkamer) aanbouw (serre) of opbouw (dakkapel) wordt uw huis uw droomhuis. Een goede investering, want meer ruimte betekent vaak waardevermeerdering van uw woning. Tip: combineer verbouw- of aanbouw-werkzaamheden met onderhoud. Dat bespaart kosten!
Lees verder »

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw (hsb) is een hoogwaardige prefab bouwmethode, waarmee we relatief snel duurzaam en betaalbaar kunnen bouwen. Alle onderdelen zijn vooraf (bij ons of in de fabriek) geproduceerd en worden op de bouwplaats gemonteerd. Omdat de productie binnen plaatsvindt en omdat hout minder gevoelig is voor kou en regen, zijn we minder afhankelijk van de weersomstandigheden. En dat is weer gunstig voor de bouwtijd!
Lees verder »

Onderhoud en Renovatie

Tijdig onderhoud of herstel aan uw woning, verbetert het wooncomfort en bespaart u veel geld en ongemak. Nog voordeliger wanneer u het slim combineert met een verbouwing of uitbreiding van uw woning. Bij Aannemersbedrijf Littel bent u hiervoor aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 
Lees verder »

Dakkapellen

Boven eenvoudig meer ruimte creëren? Een dakkapel kan in een dag geplaatst worden, na goede voorbereiding. Zo verandert uw donkere zolder in een lichte en ruime slaapkamer, hobbyruimte of kantoor, of wordt een kamer een stuk ruimer en lichter.
Lees verder »

“De klant moet tevreden zijn over het resultaat. U mag van ons verwachten dat wij zowel voorafgaand aan als tijdens de bouw goed luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Deze worden vervolgens in praktijk gebracht.”

Marc Littel

Neem contact met ons op
of vraag direct een offerte aan!

Telefoon
06 - 430 72 616

E-mailadres
info@aannemersbedrijflittel.nl

© 2016-2021 / Aannemersbedrijf Littel
Webdesign: OK-Design