Nieuwbouw, samen realiseren we uw droomhuis

Gaat uw voorkeur uit naar een boerderij, villa of energieneutrale notariswoning? Wij realiseren uw droomwoning. We begeleiden uw nieuwbouwproject van begin tot eind.

We gaan graag met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van uw wensen en verwachtingen. Nog geen duidelijk beeld van wat u precies wilt? Geen probleem, onze professionals helpen hier graag bij. Op basis van de uitkomsten maken we een concreet bouwplan.

We werken samen met gerenommeerde partners uit de regio, waaronder bouwkundig tekenaars en installateurs. Ook is het mogelijk om uw eigen gekozen specialist erbij te betrekken.

Wij bouwen met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Uw woonplezier staat voorop. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor de toekomst.

Infrawerkzaamheden

Aangezien elk bouwwerk een stevig fundament nodig heeft, leveren wij ook infrawerkzaamheden. Wij creëren een stevige basis voor uw toekomstige huis of bedrijfspand.

Woning verbouwen in Culemborg

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Culemborg voor het verbouwen of renoveren van uw woning? Littel is uw partij.

Door het verbouwen of renoveren van uw woning wordt de huidige staat van uw woning verbeterd. Dit kan ook betekenen dat oude details van uw woning weer teruggehaald worden. Een goede investering, aangezien de waarde van uw woning of pand hierdoor stijgt.

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gespecialiseerd in het verbouwen van huizen en bedrijfspanden. Wij begeleiden u in het hele traject. Van concreet verbouwingsplan met vergunning tot realisatie.

Uw aannemersbedrijf in Culemborg en omgeving

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt.

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij bouwen en verbouwen. Niets vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Dat vinden wij ook.

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
    Persoonlijke communicatie en begeleiding tijdens het gehele project.
  • Ondersteuning en ontzorging
    Van advies en begeleiding in de ontwerpfase tot alle tussentijdse communicatie en nazorg.
  • Duurzaamheid
    Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, met aandacht voor milieu en leefomgeving.

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 06 430 72 616