Onze werkwijze

Transparante aannemer Culemborg

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Onderstaand vindt u ons stappenplan. Dit stappenplan geeft u een duidelijk beeld van hoe een samenwerking met Aannemersbedrijf Littel eruit kan zien.

Aannemersbedrijf Culemborg - Kennismaken

Start: Persoonlijk gesprek

Een succesvol project begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen, eisen en ideeën. Ook bespreken we uw budget en de mogelijkheden.

Aannemersbedrijf Culemborg - Plan

Plan + conceptbegroting

Al uw wensen worden omgezet in een concreet plan. Wij controleren altijd of uw wensen voldoen aan de criteria in de welstandsnota van uw gemeente. We stellen een conceptbegroting op. Vervolgens ontvangt u de eerste schetsen!

Aannemersbedrijf Culemborg - Vervolgoverleg

Vervolgoverleg ontwerp

Aan de hand van de schetsen en de begroting gaan wij met u in overleg. Bij dit gesprek is eventueel een architect of bouwkundig tekenaar aanwezig. Deze kan een definitief ontwerp uittekenen. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen specialist mee te brengen.

Aannemersbedrijf Culemborg - Offerte

Offerte definitief maken

Wanneer het ontwerp en de begroting geheel naar wens zijn stellen wij een finale versie van de offerte op.

Aannemersbedrijf Culemborg - Vergunning

Vergunningen aanvragen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan zorgen wij ervoor dat wij alle details uitwerken en vragen wij de nodige bouw- of verbouw vergunningen aan.

Aannemersbedrijf Culemborg - Start

Officiële start project

Wanneer de vergunningen akkoord zijn kunnen wij aan de slag. Uiteraard geheel volgens de afgesproken planning!

Aannemersbedrijf Culemborg - Voortgang

Voortgang en communicatie

U blijft tijdens de gehele uitvoer van het project betrokken. Dit doen wij door u regelmatig met updates op de hoogte te houden. U kan van ons altijd heldere en duidelijke communicatie verwachten. Heeft u vragen? U kunt altijd bij ons terecht!

Aannemersbedrijf Culemborg - Resultaat

Geniet van uw droom resultaat!

Het moment is daar! Uw project is volledig afgerond. U kan eindelijk gaan genieten van uw droomhuis!

Veelgestelde vragen

Welke projecten voeren jullie als aannemer uit?

Wij leiden onder andere bouwprojecten en zijn hierbij verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van de bouwwerkzaamheden. We zorgen daarbij dat het gehele project van begin tot eind voorspoedig en succesvol verloopt.

Denk aan bouwprojecten zoals het plaatsen van een dakkapel, het verbouwen van een keuken of badkamer, een uitbouw of het bouwen van een nieuwbouwwoning.

Welke stappen moet ik ondernemen?

De eerste stap bij een verbouwing is het in kaart brengen van uw wensen en budget. Bij een kleine verbouwing aan de buitenkant van uw woning kunt u vervolgens www.rijksoverheid.nl raadplegen. Hier kunt u nagaan of u een vergunning nodig heeft.

U kunt deze website ook raadplegen voor verbouwingen binnen uw woning waarbij constructieve wijzigingen nodig zijn.

Wanneer u veranderingen aan de voorzijde van uw woning wilt aanbrengen, dient u altijd een omgevingsvergunning te bezitten. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Bijvoorbeeld met praktische tips over de uitvoering en begeleiding bij het aanvragen van deze vergunning.

Moet ik zelf voor de bouwtekeningen zorgen?

Dit hoeft niet maar mag wel als daar uw voorkeur naar uit gaat. Aannemersbedrijf Littel B.V. werkt met ervaren en bekende architecten. Onze architecten kunnen uw dromen omzetten tot een prachtig ontwerp dat altijd voldoet aan de wettelijke eisen. Onze bouwkundig tekenaar zorgt er natuurlijk ook voor dat de tekening voldoet aan de eisen voor een vergunningsaanvraag.

Hoe gaan jullie te werk als aannemer in Culemborg?

Wij hebben onze werkwijzes uitgelicht in de vorm van een stappenplan. Ga naar de nieuwbouw of verbouw pagina om deze te bekijken.

Realiseren van uw droomhuis

Bouwbedrijf Culemborg

Gaat uw voorkeur uit naar een boerderij, villa of energieneutrale notariswoning? Als aannemer in Culemborg realiseren we uw droomwoning en begeleiden we uw nieuwbouwproject van begin tot eind.

We gaan graag met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van uw wensen en verwachtingen. Nog geen duidelijk beeld van wat u precies wilt? Geen probleem! Onze professionals helpen hier graag bij. Op basis van de uitkomsten maken we een concreet bouwplan.

We werken samen met gerenommeerde partners uit de regio, waaronder bouwkundig tekenaars en installateurs. Ook is het mogelijk om uw eigen gekozen specialist erbij te betrekken.

Wij bouwen met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Uw woonplezier staat namelijk voorop. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor de toekomst. Daarom houden wij hier ook rekening mee.

Infrawerkzaamheden

Aangezien elk bouwwerk een stevig fundament nodig heeft, leveren wij ook infrawerkzaamheden. Wij creëren een stevige basis voor uw toekomstige huis of bedrijfspand.

Woning laten verbouwen

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Culemborg voor het verbouwen of renoveren van uw woning? Littel is uw partij.

Door het verbouwen of renoveren van uw woning wordt de huidige staat van uw woning verbeterd. Dit kan ook betekenen dat oude details van uw woning weer teruggehaald worden. Een goede investering, aangezien de waarde van uw woning of pand hierdoor stijgt.

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gespecialiseerd in het verbouwen van huizen en bedrijfspanden. Wij begeleiden u in het hele traject. Van een concreet verbouwingsplan met vergunning tot realisatie.

Aannemersbedrijf Culemborg en omgeving

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in het nabij gelegen Rumpt.

Dus bent u op zoek naar een goede aannemer in Culemborg? Of misschien in Beesd, Geldermalsen of Leerdam? Wij zijn uw partij.

We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet. Van energieneutraal wonen tot de inzet van nieuwe, innovatieve materialen. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Wij stellen onze klanten centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij bouwen en verbouwen. Niets is vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Daarom proberen wij dit altijd te voorkomen.

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
    Persoonlijke communicatie en begeleiding tijdens het gehele project.
  • Ondersteuning en ontzorging
    Van advies en begeleiding in de ontwerpfase tot alle tussentijdse communicatie en nazorg.
  • Duurzaamheid
    Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, met aandacht voor milieu en leefomgeving.
Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01
Aannemersbedrijf Culemborg - Kennismaken

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01