(Ver)bouwwerkzaamheden in Beesd

Aannemersbedrijf Littel B.V. is gevestigd in Rumpt. In de omgeving hebben we al vele (ver)bouwprojecten mogen uitvoeren. Ook zijn we u graag van dienst. Wij zetten dromen om in een droomhuis.

Onze klanten staan centraal. Vertrouwen en communicatie zijn doorslaggevend bij bouwen en verbouwen. Niets vervelender dan afspraken die niet worden nagekomen of onduidelijke offertes.

Bij ons bent u verzekerd van korte communicatielijnen, snel schakelen en een soepel verlopend (ver)bouwproces. We doen dit binnen de afgesproken tijd én budget.

Dus bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Beesd? Of misschien in Culemborg, LeerdamGeldermalsen of Gorinchem? Wij gaan graag voor u aan de slag.

Verbouwingen: creëer meer ruimte

In 6 concrete stappen leveren we uw verbouwing op. Of u nu een grotere zolder, een uitbouw of nieuwe badkamer wilt. Wij gaan aan de slag zodat u nog meer plezier beleefd in uw huidige woning of pand.

We zijn gespecialiseerd in het verbouwen van huizen en bedrijfspanden. Wij begeleiden u in het hele traject. Van concreet verbouwingsplan met vergunning tot ontwerp en realisatie.

Tijdens het gehele verbouwproces is onze communicatie transparant en duidelijk. Daarnaast pasen we duurzame en innovatieve bouwmethoden en -materialen toe. Zo verzekeren we u van het maximale resultaat die geheel naar wens is.

Aannemersbedrijf Beesd - Tekst

Nieuwbouw: van droom naar droomhuis

Niet voor niets laat u een woning compleet uit het niks bouwen. De uitkomst dient uniek te zijn en geheel naar wens. Dat begrijpen wij als geen ander.

Onze vakmannen hebben al vele nieuwbouw projecten uitgevoerd en zorgen dat uw woning of pand uniek is op uw manier. Maatwerk is voor ons een belangrijke term.

Wij werken samen met gerenoveerde partners voor onder andere ontwerp en installatiewerkzaamheden. Zo bieden we maximale kwaliteit.

Grondwerken

Voordat er wordt begonnen met nieuwbouw dient er een stevig fundament te staan. Of het nu een woning, bedrijfspand of weg is: de basis dient sterk te zijn.

Om u geheel te ontzorgen verzorgen wij als bouwbedrijf in Beesd ook infrawerkzaamheden. Wij egaliseren de bodem, leggen rioleringen aan en verzorgen het straatwerk.

We worden graag uw partner. We kijken ernaar uit om over uw wensen te horen.

Vul het contactformulier in
of bel 0345 23 45 01

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Aannemersbedrijf Littel B.V. voor inschakelen?

Wij zijn in te schakelen voor nieuwbouw en verbouwprojecten. Dit doen wij zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Denk aan woningbouw, utiliteitsbouw, een aanbouw of het renoveren van bepaalde ruimtes. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Wat is jullie werkwijze?

Wij werken volgens een stappenplan. Zo hebben we een aparte werkwijze voor onder andere nieuwbouw en verbouw. Ga naar desbetreffende pagina om het stappenplan te bekijken!

Kunnen jullie helpen mijn huis zo duurzaam mogelijk te maken?

Aannemersbedrijf Littel B.V. vindt duurzaamheid en innovatie zeer belangrijk. Wij helpen u daarom graag met het verduurzamen van uw pand of woning. Denk hierbij aan betere isolatie, energiezuinig wonen en het verminderen van gasverbruik.

Met welke partijen werken jullie samen?

Wij werken samen met specialisten uit verschillende vakgebieden. Denk aan een bouwkundig tekenaar, constructeur, installateur, elektricien, schilder, et cetera. Wij hebben vaste samenwerkingsverbanden met gerenommeerde specialisten, zoals Bouwkundig tekenbureau van Ballegooij en MD Bouwconstructie.

Aannemersbedrijf Beesd - Kennismaken

Een eerste kennismaking?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Vrijblijvend kennismaken
of bel 0345 23 45 01