Terrasaanleg en plaatsen veranda en schuifpui

In Beesd heeft Aannemersbedrijf Littel verschillende mooie werkzaamheden voor een klant uitgevoerd. Een daarvan is de terrasaanleg onder de veranda en langs de woning, waardoor er overdekte en schaduwrijke zitplekken zijn gecreëerd. Om ook van de zon te kunnen genieten is er een zitplek gecreëerd in de tuin.
De luxe betonnen tegels welke gebruikt zijn als bestrating zijn gevoegd. Het voordeel hiervan is dat het onkruid er moeilijker doorkomt, waardoor de tuintegels minder snel zullen scheuren.  

Op dit terras is een Climalux veranda geplaatst. Dit is een aluminium veranda met lichtgewicht polycarbonaat dak erop. Deze sterke kunststof platen schijnen door, zodat er voldoende daglicht is. De klant heeft gekozen voor een opaal dak, want deze laat licht door maar beschermt ook tegen felle zonnestralen.  

Om de veranda bij de woning te betrekken is er in de achtergevel een kunststof (onderhoudsvrije) schuifpui geplaatst.  

Door de terrasaanleg is er gegraven in de tuin. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het geheel netjes wordt opgeleverd, dit doen we onder andere door het neerleggen van verse graszoden. 

Bent u ook benieuwd naar welke werkzaamheden u in een keer kunt laten uitvoeren? Tip: combineer verbouw- of aanbouw-werkzaamheden met onderhoud. Dat bespaart kosten!
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

This is an example of a HTML caption with a link.
© 2018 - Aannemersbedrijf Littel
Webdesign: OK-Design