Wij bouwen aan uw wensen

Onze vestiging

Aannemersbedrijf Littel is gevestigd in Beesd en vooral werkzaam in Midden-Nederland. De provincies Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant behoren tot ons werkgebied.

Onze werkzaamheden

Ons bedrijf is actief in uiteenlopende projecten in de woningbouw. Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren met betrekking tot nieuwbouw en verbouw van woningen en bedrijfspanden.

Ook als het gaat om renovatie, timmerwerken en metselwerken zijn wij de betrouwbare partner die u zoekt. Vakmensen, die zorgen dat u jarenlang geniet van uw investering.

Onze aanpak

Wij doen alle bouwwerkzaamheden natuurlijk in goed overleg met u als opdrachtgever. Wij ontwikkelen samen met onze klanten een plan van aanpak. Als het nodig is, bijvoorbeeld voor de bouwaanvraag, schakelen we een architect of constructeur in.

Uiteraard maken wij graag een offerte op maat voor u. Hierdoor kunt u snel en vrijblijvend bepalen of uw wensen te verwezenlijken zijn. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Bekijk onze projecten om een beeld te krijgen van ons werk.

“De klant moet tevreden zijn over het resultaat. U mag van ons verwachten dat wij zowel voorafgaand aan als tijdens de bouw goed luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Deze worden vervolgens in praktijk gebracht.”

Marc Littel

Neem contact met ons op
of vraag direct een offerte aan!

Telefoon
06 - 430 72 616

E-mailadres
info@aannemersbedrijflittel.nl

© 2018 - Aannemersbedrijf Littel
Webdesign: OK-Design